Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Duelistii LV`s Real Madrid
3 ATT Tactiek OldBoys6r
36% Balbezit 64%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 51
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 9
36.6 gemiddelde waardering 56.9
adequate Schieten outstanding
adequate Passen very good
average Verdedigen solid


1e minuut.
Alkatiri probeert naar een medespeler te passen. Perliński is nu in balbezit. Küng rent richting de bal. Daudén Ibáñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Daudén Ibáñez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Canton probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Muhanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Muhanov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - LV`s Real Madrid 0:1

3e minuut.
Rivas probeert naar een medespeler te passen. Küng rent richting de bal. Daudén Ibáñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Daudén Ibáñez schiet op doel. Espinosa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - LV`s Real Madrid 0:2

5e minuut.
Ślużyński passt de bal met de wreef. Muhanov rent richting de bal. Ślużyński met een sublieme pass. Küng is nu in balbezit. Küng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - LV`s Real Madrid 0:3

6e minuut.
Küng verovert de bal door een tackle van achteren. Küng probeert naar een medespeler te passen. Muhanov rent richting de bal. Ślużyński rent richting de bal. Ślużyński geeft een lange en hoge pass. Espinosa bokst de bal weg. Küng rent richting de bal. Küng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - LV`s Real Madrid 0:4

9e minuut.
Ślużyński rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Canton. Ślużyński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gawlak met een snel genomen vrije trap. Küng maakt een snoekduik en kopt de bal. Espinosa probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - LV`s Real Madrid 0:5

11e minuut.
Popescu rent richting de bal. Popescu geeft een hoge lob. Daudén Ibáñez kopt de bal weg. Küng heeft problemen om de bal te vangen. Küng haalt uit met een fantastische trap. Espinosa bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ślużyński zal de hoekschop nemen. Daudén Ibáñez maakt een snoekduik en kopt de bal. Espinosa bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - LV`s Real Madrid 0:6

14e minuut.
Sagnol verovert de bal door een tackle van achteren. Sagnol geeft een lange en hoge pass. Küng is nu in balbezit. Küng haalt uit met een fantastische trap. Espinosa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - LV`s Real Madrid 0:7

15e minuut.
Gawlak geeft een lange en hoge pass. Küng heeft problemen om de bal te vangen. Küng passt de bal zonder na te denken. Daudén Ibáñez rent richting de bal. Daudén Ibáñez haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - LV`s Real Madrid 0:8

20e minuut.
Precel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślużyński verovert de bal door een tackle van achteren. Ślużyński passt de bal in één keer door. Küng bereikt de bal nog maar net als eerste. Küng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - LV`s Real Madrid 0:9

22e minuut.
Rivas kopt de bal weg. Muhanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Küng is nu in balbezit. Küng schiet op doel. Espinosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Ślużyński verovert de bal door een tackle van achteren. Ślużyński geeft een hoge lob. Klungelig pakt Canton de bal. Muhanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Muhanov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - LV`s Real Madrid 0:10

25e minuut.
Ślużyński passt de bal met de wreef. Daar is Rivas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rivas passt de bal zonder na te denken. Muhanov rent richting de bal. Muhanov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - LV`s Real Madrid 0:11

28e minuut.
Ślużyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślużyński passt de bal zonder na te denken. Küng rent richting de bal. Küng haalt uit met een fantastische trap. Espinosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - LV`s Real Madrid 0:12

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dobeş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daudén Ibáñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Daudén Ibáñez schiet op doel. Espinosa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Ślużyński geeft een lange en hoge pass. Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivas geeft de bal voor. Küng is nu in balbezit. Küng schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - LV`s Real Madrid 0:13

38e minuut.
Rivas is nu in balbezit. Rivas passt de bal in één keer door. Daar is Precel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muhanov is nu in balbezit. Muhanov haalt uit met een fantastische trap. Espinosa bokst de bal weg. Küng bereikt de bal nog maar net als eerste. Küng draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Klungelig pakt Muhanov de bal. Muhanov passt de bal in één keer door. Rivas rent richting de bal. Rivas geeft de bal voor. Küng springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Inworp. Gawlak met de inworp. Rivas heeft problemen om de bal te vangen. Rivas geeft een lange en hoge pass. Muhanov krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - LV`s Real Madrid 0:14

43e minuut.
Gawlak verovert de bal door een tackle van achteren. Gawlak met een sublieme pass. Muhanov rent richting de bal. Muhanov haalt uit met een fantastische trap. Espinosa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - LV`s Real Madrid 0:15

45e minuut.
Klungelig pakt Precel de bal. Küng bereikt de bal nog maar net als eerste. Küng passt de bal in één keer door. Daudén Ibáñez rent richting de bal. Daudén Ibáñez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - LV`s Real Madrid 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duelistii 78%, LV`s Real Madrid 22%.
Duelistii - LV`s Real Madrid 0:16

46e minuut.
Sagnol speelt de bal door. Daar is Rivas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rivas met een sublieme pass. Ślużyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślużyński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Küng is nu in balbezit. Küng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - LV`s Real Madrid 0:17

47e minuut.
Archip komt het veld opgelopen. Mendicino komt het veld opgelopen. Butilă komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Richter rent richting de bal. Richter geeft een lange en hoge pass. Küng is nu in balbezit. Küng haalt uit met een fantastische trap. Espinosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - LV`s Real Madrid 0:18

49e minuut.
Gawlak met een sublieme pass. Muhanov rent richting de bal. Koclęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Muhanov is nu in balbezit. Muhanov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Ślużyński met de inworp. Gawlak speelt de bal door. Daudén Ibáñez rent richting de bal. Daudén Ibáñez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - LV`s Real Madrid 0:19

56e minuut.
Popescu kopt de bal weg. Gawlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawlak geeft de bal voor. Muhanov rent richting de bal. Muhanov haalt uit met een fantastische trap. Espinosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Muhanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Muhanov draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - LV`s Real Madrid 0:20

60e minuut.
Daudén Ibáñez onderschept slim de pass. Daudén Ibáñez passt de bal in één keer door. Küng is nu in balbezit. Küng haalt uit met een fantastische trap. Espinosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - LV`s Real Madrid 0:21

62e minuut.
Rivas passt de bal zonder na te denken. Ślużyński rent richting de bal. Ślużyński passt de bal met de wreef. Küng bereikt de bal nog maar net als eerste. Küng haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Pineda geeft een lange en hoge pass. Koclęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Muhanov onderschept slim de pass. Muhanov schiet op doel. Espinosa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - LV`s Real Madrid 0:22

68e minuut.
Dobeş geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gawlak met de inworp. Ślużyński geeft de bal voor. Daudén Ibáñez springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Sagnol geeft een hoge lob. Küng bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślużyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Daudén Ibáñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Daudén Ibáñez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - LV`s Real Madrid 0:23

71e minuut.
Alkatiri passt de bal met de wreef. Koclęga rent richting de bal. Muhanov verovert de bal door een tackle van achteren. Muhanov schiet op doel. Espinosa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Daudén Ibáñez rent richting de bal. Daudén Ibáñez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - LV`s Real Madrid 0:24

73e minuut.
Rivas rent richting de bal. Rivas met een sublieme pass. Ślużyński speelt de bal door. Küng is nu in balbezit. Küng schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Rivas geeft een lange en hoge pass. Küng bereikt de bal nog maar net als eerste. Daudén Ibáñez rent richting de bal. Daudén Ibáñez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - LV`s Real Madrid 0:25

77e minuut.
Sagnol passt de bal zonder na te denken. Rivas is nu in balbezit. Rivas geeft een hoge lob. Daudén Ibáñez is nu in balbezit. Daudén Ibáñez haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - LV`s Real Madrid 0:26

79e minuut.
Rivas passt de bal in één keer door. Muhanov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Koclęga. Koclęga krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Muhanov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gawlak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rivas geeft een lange en hoge pass. Küng bereikt de bal nog maar net als eerste. Küng schiet op doel. Espinosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - LV`s Real Madrid 0:27

80e minuut.
Daudén Ibáñez controleert de bal met de borst. Ślużyński is nu in balbezit. Ślużyński met een sublieme pass. Küng bereikt de bal nog maar net als eerste. Küng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - LV`s Real Madrid 0:28

82e minuut.
Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivas geeft de bal voor. Küng bereikt de bal nog maar net als eerste. Küng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - LV`s Real Madrid 0:29

86e minuut.
Koclęga is nu in balbezit. Koclęga geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rivas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ślużyński geeft de bal voor. Espinosa bokst de bal weg.

87e minuut.
Gawlak rent richting de bal. Gawlak geeft een lange en hoge pass. Dobeş probeert de bal aan de voet te houden. Daudén Ibáñez is nu in balbezit. Daudén Ibáñez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Muhanov is nu in balbezit. Muhanov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - LV`s Real Madrid 0:30

90e minuut.
Ślużyński is nu in balbezit. Ślużyński passt de bal met de wreef. Rivas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Muhanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muhanov draait met de bal, schiet en ... Espinosa bokst de bal weg. Küng rent richting de bal. Küng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - LV`s Real Madrid 0:31

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duelistii 81%, LV`s Real Madrid 19%.
Duelistii - LV`s Real Madrid 0:31