Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real18 Galati DACIADA
clasic 3 Tactiek C.3142.crv
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 10
6 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
66 gemiddelde waardering 62.9
zeer goed Schieten formidabel
zeer goed Passen uitstekend
wonderbaarlijk Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Ene bereikt de bal nog maar net als eerste. Ene passt de bal met de wreef. Răducanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Răducanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real18 Galati - DACIADA 0:1

9e minuut.
Onciu met een sublieme pass. Ene rent richting de bal. Ene probeert naar een medespeler te passen. Răducanu is nu in balbezit. Răducanu schiet op doel. Rubiño verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Dobre verovert de bal door een tackle van achteren. Dobre passt de bal in één keer door. Onciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ene rent richting de bal. Ene haalt uit met een fantastische trap. Rubiño bokst de bal weg.

34e minuut.
Armenis geeft een hoge lob. Daar is Fiorente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicholas bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicholas schiet op doel. Ploeşteanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real18 Galati - DACIADA 1:1

39e minuut.
Orellano is nu in balbezit. Orellano passt de bal zonder na te denken. Cerrone probeert naar een medespeler te passen. Nicholas is nu in balbezit. Nicholas schiet op doel. Ploeşteanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Răducanu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alonzo. Răducanu raakt geblesseerd tijdens het duel. Onciu met een snel genomen vrije trap. Răducanu krijgt zijn hoofd ertegen. Rubiño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real18 Galati 51%, DACIADA 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real18 Galati - DACIADA 1:1

48e minuut.
Orellano kopt de bal weg. Klungelig pakt Arkonada de bal. De la Guarda is nu in balbezit. Arkonada verovert de bal door een tackle van achteren. Arkonada schiet op doel. De bal raakt de paal.

52e minuut.
Cerrone is nu in balbezit. Cerrone geeft een hoge lob. Nicholas is nu in balbezit. Nicholas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real18 Galati - DACIADA 2:1

56e minuut.
Ene passt de bal in één keer door. Dobre rent richting de bal. Dobre passt de bal met de wreef. Ene rent richting de bal. Ene schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Armenis verovert de bal door een tackle van achteren. Armenis speelt de bal door. Cerrone probeert naar een medespeler te passen. Nicholas is nu in balbezit. Nicholas draait met de bal, schiet en ... Ploeşteanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Cerrone geeft de bal voor. Wanke kan de bal niet met de borst controleren. Nicholas bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicholas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Real18 Galati - DACIADA 3:1

69e minuut.
Terraza passt de bal in één keer door. Cerrone is nu in balbezit. Cerrone geeft een lange en hoge pass. Nicholas rent richting de bal. Nicholas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Dobre is nu in balbezit. Alonzo begaat een overtreding. Dobre raakt geblesseerd tijdens het duel. Dobre zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Răducanu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Daar is Arkonada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De la Guarda geeft de bal voor. Răducanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Răducanu draait met de bal, schiet en ... Rubiño probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real18 Galati - DACIADA 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real18 Galati 40%, DACIADA 60%.
Real18 Galati - DACIADA 3:2