Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LV`s Real Madrid EIELCC
OldBoys6r Tactiek 532
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 2
64.4 gemiddelde waardering 63.1
excellent Schieten solid
very good Passen formidable
outstanding Verdedigen excellent


3e minuut.
López Molero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vlaicu probeert naar een medespeler te passen. Proca rent richting de bal. Proca geeft een lange en hoge pass. Kłodawski krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Proca met een sublieme pass. López Molero rent richting de bal. López Molero geeft een hoge lob. Ustić is nu in balbezit. Ustić haalt uit met een fantastische trap. Hein bokst de bal weg.

19e minuut.
Van Asselberghs bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkoğlu onderschept slim de pass. Daudén Ibáñez rent richting de bal. Daudén Ibáñez draait met de bal, schiet en ... Noto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LV`s Real Madrid - EIELCC 1:0

30e minuut.
Van Asselberghs is nu in balbezit. Pachowicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Van Asselberghs is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Charytanowicz komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Palhinhas geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ślużyński met een snelle inworp. Delponte geeft een lange en hoge pass. Muhanov maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Vlaicu passt de bal zonder na te denken. López Molero rent richting de bal. López Molero passt de bal met de wreef. Ustić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ustić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LV`s Real Madrid - EIELCC 1:1

40e minuut.
Kwilosz rent richting de bal. Ustić begaat een overtreding. Kwilosz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kwilosz met een snel genomen vrije trap. Muhanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Muhanov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LV`s Real Madrid 48%, EIELCC 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LV`s Real Madrid - EIELCC 1:1

46e minuut.
İdikut komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Charytanowicz onderschept slim de pass. Charytanowicz geeft de bal voor. Inworp. Rivas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ślużyński geeft de bal voor. Noto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Türkoğlu rent richting de bal. Türkoğlu geeft de bal voor. İdikut rent richting de bal. İdikut schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Popescu is nu in balbezit. Popescu geeft de bal voor. Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivas geeft een lange en hoge pass. Muhanov springt en kopt de bal. Noto bokst de bal weg.

60e minuut.
Ślużyński probeert naar een medespeler te passen. Türkoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Muhanov rent richting de bal. Muhanov draait met de bal, schiet en ... Noto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LV`s Real Madrid - EIELCC 2:1

60e minuut.
Popek komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Van Asselberghs rent richting de bal. Daudén Ibáñez is nu in balbezit. Chiba maakt een afschuwelijke overtreding. Chiba krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Rivas is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rivas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ślużyński geeft een hoge lob. Daudén Ibáñez maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
LV`s Real Madrid - EIELCC 3:1

75e minuut.
Inworp. Hristodorescu komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Rivas geeft de bal voor. Ślużyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślużyński passt de bal in één keer door. Daudén Ibáñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Daudén Ibáñez haalt uit met een fantastische trap. Hristodorescu bokst de bal weg.

78e minuut.
Popek verovert de bal door een tackle van achteren. Popek geeft een lange en hoge pass. İdikut is nu in balbezit. İdikut haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LV`s Real Madrid - EIELCC 3:2

87e minuut.
Proca is nu in balbezit. Proca passt de bal in één keer door. Kłodawski is nu in balbezit. Kłodawski draait met de bal, schiet en ... Hein maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LV`s Real Madrid - EIELCC 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LV`s Real Madrid 36%, EIELCC 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LV`s Real Madrid - EIELCC 3:3