Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-22 18:04
  • Competitiewedstrijd: Liga III.07
  • Stadion: DACIADA Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 33667
DACIADA STEAUA `86
C.3142.crv Tactiek New 433
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
17 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
68.5 gemiddelde waardering 64.7
formidable Schieten excellent
formidable Passen excellent
outstanding Verdedigen formidable


2e minuut.
Onciu met een sublieme pass. Bărbat speelt de bal door. Răducanu rent richting de bal. Răducanu haalt uit met een fantastische trap. Andrearczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DACIADA - STEAUA `86 1:0

4e minuut.
Sartorius passt de bal zonder na te denken. Žunić is nu in balbezit. Žunić passt de bal met de wreef. Pailamilla is nu in balbezit. Pailamilla schiet op doel. Laurenza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Dobre bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobre passt de bal in één keer door. Ene is nu in balbezit. Ene draait met de bal, schiet en ... Andrearczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DACIADA - STEAUA `86 2:0

19e minuut.
Zioło passt de bal in één keer door. Karaivanov rent richting de bal. Karaivanov passt de bal met de wreef. Cancino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cancino schiet op doel. Laurenza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Žunić geeft een lange en hoge pass. Cancino controleert de bal met de borst. Pailamilla is nu in balbezit. Pailamilla schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Laurenza niet meer kan verder spelen. Ploeşteanu komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Cancino bereikt de bal nog maar net als eerste. Žunić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cancino is nu in balbezit. Žunić rent richting de bal. Žunić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Dobre passt de bal zonder na te denken. Terraza rent richting de bal. Terraza geeft de bal voor. Ene bereikt de bal nog maar net als eerste. Ene schiet op doel. Andrearczyk bokst de bal weg.

40e minuut.
Onciu met een sublieme pass. Daar is Bărbat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Žunić zijn tegenspeler op de grond. Bărbat raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bărbat kan niet meer verder spelen. Geană komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Dragomirescu geeft de bal voor. Ene rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Ayerza ... Strafschop! Ayerza krijgt een gele kaart. Ene is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Răducanu kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DACIADA 38%, STEAUA `86 62%.
DACIADA - STEAUA `86 2:0

48e minuut.
Zioło passt de bal in één keer door. Karaivanov is nu in balbezit. Karaivanov passt de bal zonder na te denken. Cancino is nu in balbezit. Cancino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DACIADA - STEAUA `86 2:1

50e minuut.
Saralegui passt de bal met de wreef. Geană bereikt de bal nog maar net als eerste. Geană passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Răducanu de bal. Răducanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Răducanu passt de bal met de wreef. Dobre rent richting de bal. Dobre passt de bal zonder na te denken. Răducanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Răducanu haalt uit met een fantastische trap. Andrearczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Terraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Terraza geeft een hoge lob. Subotin heeft problemen om de bal te vangen. Răducanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Răducanu schiet op doel. Andrearczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Saralegui rent richting de bal. Dragomirescu onderschept slim de pass. Sartorius is nu in balbezit. Sartorius haalt uit met een fantastische trap. Ploeşteanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DACIADA - STEAUA `86 2:2

74e minuut.
Onciu passt de bal in één keer door. Daar is Zioło, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Geană rent richting de bal. Geană geeft een lange en hoge pass. Răducanu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Sartorius met de inworp. Dobre bereikt de bal nog maar net als eerste. Žunić onderschept slim de pass. Žunić geeft de bal voor. Cancino springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Klungelig pakt Subotin de bal. Geană met een sublieme pass. Zioło is nu in balbezit. Răducanu onderschept slim de pass. Răducanu haalt uit met een fantastische trap. Andrearczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ene is nu in balbezit. Ene haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DACIADA - STEAUA `86 3:2

80e minuut.
Dobre is nu in balbezit. Ayerza onderschept slim de pass. Ayerza geeft een hoge lob. Cancino rent richting de bal. Cancino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Geană probeert naar een medespeler te passen. Grecu is nu in balbezit. Grecu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Răducanu de bal. Răducanu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DACIADA 37%, STEAUA `86 63%.
DACIADA - STEAUA `86 3:2