Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter Craiova Real18 Galati
Fexd Tactiek clasic 3
41% Balbezit 59%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 3
57.5 gemiddelde waardering 67.8
solid Schieten excellent
excellent Passen very good
excellent Verdedigen outstanding


5e minuut.
Armenis passt de bal zonder na te denken. Radulović probeert naar een medespeler te passen. Arkonada rent richting de bal. Arkonada draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Nicholas is nu in balbezit. Arkonada bereikt de bal nog maar net als eerste. Juzala schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Juzala krijgt een gele kaart. Arkonada raakt geblesseerd tijdens het duel. Radulović wilt de vrije trap nemen. Cârstoiu bokst de bal weg.

9e minuut.
Rubiño trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sunyovszky geeft een hoge lob. Pekmezcioğlu springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Selymes onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Orellano met de inworp. Sieńko geeft een lange en hoge pass. Nicholas maakt een snoekduik en kopt de bal. Cârstoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Sieńko speelt de bal door. Orellano is nu in balbezit. Orellano met een sublieme pass. Arkonada rent richting de bal. Arkonada draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Cârstoiu trapt de bal weg. Armenis kopt de bal weg. Klungelig pakt Selymes de bal. Sieńko rent richting de bal. Selymes geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Selymes trapt de bal weg. Radulović kopt de bal weg. Nicholas heeft problemen om de bal te vangen. Nicholas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Armenis probeert naar een medespeler te passen. Orellano is nu in balbezit. Orellano passt de bal zonder na te denken. Arkonada bereikt de bal nog maar net als eerste. Arkonada draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Mora met een snelle inworp. Radulović bereikt de bal nog maar net als eerste. Radulović geeft de bal voor. Nicholas probeert de bal met de borst te controleren. Nicholas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
De Keulenaer geeft een hoge lob. Nicholas kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Razgauskas de bal onder controle te krijgen. Radulović bereikt de bal nog maar net als eerste. Radulović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Sunyovszky passt de bal in één keer door. Pekmezcioğlu rent richting de bal. Radulović legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Radulović krijgt een gele kaart. Pekmezcioğlu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pekmezcioğlu legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Craiova 63%, Real18 Galati 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Inter Craiova - Real18 Galati 0:0

48e minuut.
Alonzo geeft de bal voor. Orellano is nu in balbezit. Orellano passt de bal met de wreef. Sieńko geeft een lange en hoge pass. Arkonada krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Craiova - Real18 Galati 0:1

50e minuut.
Mora is nu in balbezit. Mora geeft een hoge lob. Nicholas bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicholas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Craiova - Real18 Galati 0:2

55e minuut.
Sieńko kopt de bal weg. Orellano bereikt de bal nog maar net als eerste. Orellano passt de bal in één keer door. Arkonada is nu in balbezit. Arkonada draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sieńko met de inworp. Orellano bereikt de bal nog maar net als eerste. Orellano geeft de bal voor. Nicholas krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Radulović is nu in balbezit. Iarca bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Radulović zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Radulović moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Radulović schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

70e minuut.
Orellano passt de bal in één keer door. Nicholas bereikt de bal nog maar net als eerste. Arkonada bereikt de bal nog maar net als eerste. Arkonada draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
De Keulenaer passt de bal zonder na te denken. Orellano rent richting de bal. Orellano speelt de bal door. Arkonada bereikt de bal nog maar net als eerste. Arkonada draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Sieńko geeft een hoge lob. Razgauskas heeft problemen om de bal te vangen. Arkonada is nu in balbezit. Arkonada draait met de bal, schiet en ... Cârstoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Mora rent richting de bal. Mora geeft de bal voor. Orellano kopt de bal weg. Arkonada is nu in balbezit. Arkonada schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Mora geeft de bal voor. Iarca kan de bal niet met de borst controleren. Nicholas is nu in balbezit. Nicholas schiet op doel. Na een snelle pass probeert Iarca de bal onder controle te krijgen. Cârstoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Razgauskas is nu in balbezit. Nicholas verovert de bal door een tackle van achteren. Nicholas speelt de bal door. Arkonada bereikt de bal nog maar net als eerste. Arkonada schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nicholas bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicholas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Craiova - Real18 Galati 0:3

84e minuut.
Mora rent richting de bal. Mora geeft een lange en hoge pass. Daar is Razgauskas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicholas onderschept slim de pass. Nicholas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Orellano geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Juzala de bal. Razgauskas is nu in balbezit. Arkonada verovert de bal door een tackle van achteren. Arkonada draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Mora geeft een hoge lob. Orellano is nu in balbezit. Sieńko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieńko geeft de bal voor. Nicholas krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Craiova 59%, Real18 Galati 41%.
Inter Craiova - Real18 Galati 0:3