Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-22 18:04
  • Competitiewedstrijd: Liga III.07
  • Stadion: LILIACUL Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 33873
LILIACUL Arsenal
433nou Tactiek normal banda
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 2
0 Buitenspel 1
62 gemiddelde waardering 61.8
outstanding Schieten excellent
very good Passen excellent
very good Verdedigen outstanding


7e minuut.
Melinte is nu in balbezit. Melinte geeft een lange en hoge pass. Parra kopt de bal weg. Gheţea probeert de bal aan de voet te houden. Anastasia geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Parra is nu in balbezit. Spătariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yano onderschept slim de pass. Yano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LILIACUL - Arsenal 1:0

25e minuut.
Anastasia is nu in balbezit. Anastasia geeft een hoge lob. Daar is Melinte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Snoeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Snoeck draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Catania speelt de bal door. Klungelig pakt Snoeck de bal. Gheţea schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gheţea krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Spătariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Spătariu probeert naar een medespeler te passen. Angloma rent richting de bal. Angloma geeft de bal voor. Snoeck maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Gheţea met een sublieme pass. Khắc Cường bereikt de bal nog maar net als eerste. Khắc Cường passt de bal in één keer door. Yano rent richting de bal. Yano haalt uit met een fantastische trap. Gómez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Boswell passt de bal in één keer door. Beteringhe is nu in balbezit. Beteringhe met een sublieme pass. Yano bereikt de bal nog maar net als eerste. Yano haalt uit met een fantastische trap. Gómez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Khắc Cường kopt de bal weg. Yano rent richting de bal. Aladal maakt een afschuwelijke overtreding. Aladal is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Yano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yano met een snel genomen vrije trap. Trường Nam krijgt zijn hoofd ertegen. Gómez bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LILIACUL 45%, Arsenal 55%.
LILIACUL - Arsenal 1:0

53e minuut.
Melinte controleert de bal met de borst. Angloma speelt de bal door. Snoeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Snoeck schiet op doel. Boca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LILIACUL - Arsenal 1:1

56e minuut.
Khắc Cường passt de bal zonder na te denken. Trường Nam rent richting de bal. Trường Nam geeft een hoge lob. Yano bereikt de bal nog maar net als eerste. Yano schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Angloma geeft een lange en hoge pass. Marina kopt de bal weg. Angloma met een sublieme pass. Klungelig pakt Snoeck de bal. Snoeck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LILIACUL - Arsenal 1:2

67e minuut.
Vehkamäki kopt de bal weg. Gheţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheţea passt de bal met de wreef. Trường Nam rent richting de bal. Trường Nam draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Khắc Cường bereikt de bal nog maar net als eerste. Khắc Cường speelt de bal door. Gheţea geeft een hoge lob. Trường Nam springt en kopt de bal. Gómez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LILIACUL - Arsenal 2:2

85e minuut.
Trường Nam met een sublieme pass. Yano bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Spătariu ... Strafschop! Directe rode kaart, Spătariu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Spătariu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Yano is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Trường Nam zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
LILIACUL - Arsenal 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LILIACUL 49%, Arsenal 51%.
LILIACUL - Arsenal 3:2