Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dinamo reddog Mihailesti City
rocky 4 Tactiek pupet
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
64.1 gemiddelde waardering 63
excellent Schieten very good
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


10e minuut.
Gurău geeft een hoge lob. Inworp. Pielesiak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Morka rent richting de bal. Morka geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Marrocchi met een sublieme pass. Marauri is nu in balbezit. Arnaldo is nu in balbezit. Cieciula bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieciula haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Ralev rent richting de bal. Pescariu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ralev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Arizanović met een snel genomen vrije trap. Ralev maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Palagyi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marauri. Palagyi raakt geblesseerd tijdens het duel. Arizanović zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ralev bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Cuboni geeft een lange en hoge pass. Palagyi kopt de bal weg. Brzoza heeft problemen om de bal te vangen. Ralev is nu in balbezit. Ralev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Terzis rent richting de bal. Teijsse geeft de bal voor. Cieciula bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieciula draait met de bal, schiet en ... Ristea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo reddog - Mihailesti City 1:0

34e minuut.
Cieciula is nu in balbezit. Statu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cieciula is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Statu met een sublieme pass. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Marauri neemt zijn aanloop. Ristea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo reddog 46%, Mihailesti City 54%.
dinamo reddog - Mihailesti City 1:0

46e minuut.
Nicolau komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Cuboni kopt de bal weg. Palagyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega maakt een afschuwelijke overtreding. Vega krijgt een gele kaart.

47e minuut.
Ralev springt en kopt de bal. Pescariu geeft de bal voor. Crisan probeert naar een medespeler te passen. Cuboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuboni geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Cieciula is nu in balbezit. Gurău onderschept slim de pass. Morka verovert de bal door een tackle van achteren. Marauri rent richting de bal. Marauri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Crisan verovert de bal door een tackle van achteren. Morka is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pielesiak zal de hoekschop nemen. Cieciula maakt een snoekduik en kopt de bal. Ristea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Nicolau onderschept slim de pass. Pielesiak rent richting de bal. Pielesiak probeert naar een medespeler te passen. Morka is nu in balbezit. Morka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo reddog 50%, Mihailesti City 50%.
dinamo reddog - Mihailesti City 1:0