Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Duelistii STEAUA `86
3 ATT Tactiek New 433
38% Balbezit 62%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 41
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
35.4 gemiddelde waardering 58.6
redelijk Schieten formidabel
redelijk Passen uitstekend
redelijk Verdedigen goed


1e minuut.
Tavares is nu in balbezit. Tavares geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Saralegui de bal. Saralegui schiet op doel. Ghinescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - STEAUA `86 0:1

2e minuut.
Canton probeert naar een medespeler te passen. Tavares probeert naar een medespeler te passen. Saralegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Saralegui draait met de bal, schiet en ... Ghinescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - STEAUA `86 0:2

5e minuut.
Žunić speelt de bal door. Karaivanov rent richting de bal. Karaivanov passt de bal zonder na te denken. Cancino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cancino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - STEAUA `86 0:3

13e minuut.
Karaivanov heeft problemen om de bal te vangen. Karaivanov probeert naar een medespeler te passen. Tavares met een sublieme pass. Daar is Saralegui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saralegui haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Saralegui kopt de bal weg. Žunić met een sublieme pass. Karaivanov heeft problemen om de bal te vangen. Karaivanov geeft een hoge lob. Saralegui kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Moder rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tavares met een snelle inworp. Precel rent richting de bal. Saralegui onderschept slim de pass. Saralegui haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - STEAUA `86 0:4

20e minuut.
Karaivanov is nu in balbezit. Karaivanov probeert naar een medespeler te passen. Cancino rent richting de bal. Cancino schiet op doel. Ghinescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - STEAUA `86 0:5

23e minuut.
Daar is Chiriţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavares passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Saralegui de bal. Saralegui draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Moder rent richting de bal. Moder haalt uit met een fantastische trap. Ghinescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - STEAUA `86 0:6

26e minuut.
Tavares speelt de bal door. Klungelig pakt Saralegui de bal. Saralegui geeft een lange en hoge pass. Cancino is nu in balbezit. Cancino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Ayerza verovert de bal door een tackle van achteren. Ayerza geeft een hoge lob. Saralegui is nu in balbezit. Saralegui haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Doeltrap. Ghinescu trapt de bal weg van het doel. Žunić kopt de bal weg. Cancino rent richting de bal. Cancino haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cancino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cancino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - STEAUA `86 0:7

34e minuut.
Karaivanov passt de bal zonder na te denken. Cancino is nu in balbezit. Cancino geeft de bal voor. Saralegui is nu in balbezit. Saralegui haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cancino rent richting de bal. Cancino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - STEAUA `86 0:8

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chiriţă met de inworp. Canton met een sublieme pass. Chiriţă geeft een lange en hoge pass. Perliński springt en kopt de bal. Lacerda bokst de bal weg. Ayerza kopt de bal weg. Abu-Abdel is nu in balbezit. Abu-Abdel geeft de bal voor. Cancino is nu in balbezit. Cancino draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Moder bereikt de bal nog maar net als eerste. Cancino rent richting de bal. Moder is nu in balbezit. Cancino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cancino draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavares geeft een hoge lob. Saralegui kopt de bal weg. Moder rent richting de bal. Moder haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Na een snelle pass probeert Canton de bal onder controle te krijgen. Cancino is nu in balbezit. Cancino draait met de bal, schiet en ... Ghinescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duelistii 70%, STEAUA `86 30%.
Duelistii - STEAUA `86 0:8

46e minuut.
Mendicino komt het veld opgelopen. Chapega komt het veld opgelopen. Archip komt het veld opgelopen. Butilă komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Karaivanov probeert naar een medespeler te passen. Žunić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cancino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cancino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - STEAUA `86 0:9

48e minuut.
Precel passt de bal in één keer door. Saralegui is nu in balbezit. Klungelig pakt Saralegui de bal. Saralegui haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - STEAUA `86 0:10

49e minuut.
Mendicino passt de bal zonder na te denken. Koclęga is nu in balbezit. Saralegui onderschept slim de pass. Saralegui draait met de bal, schiet en ... Ghinescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Žunić rent richting de bal. Žunić passt de bal met de wreef. Karaivanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaivanov geeft een lange en hoge pass. Saralegui maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Žunić bereikt de bal nog maar net als eerste. Žunić passt de bal met de wreef. Saralegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Saralegui haalt uit met een fantastische trap. Ghinescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - STEAUA `86 0:11

58e minuut.
Moder probeert naar een medespeler te passen. Dobeş is nu in balbezit. Cancino verovert de bal door een tackle van achteren. Karaivanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaivanov schiet op doel. Ghinescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - STEAUA `86 0:12

59e minuut.
Alkatiri is nu in balbezit. Moder onderschept slim de pass. Moder passt de bal zonder na te denken. Cancino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cancino haalt uit met een fantastische trap. Ghinescu bokst de bal weg.

65e minuut.
Žunić passt de bal met de wreef. Cancino is nu in balbezit. Cancino probeert naar een medespeler te passen. Moder is nu in balbezit. Moder draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Žunić bereikt de bal nog maar net als eerste. Žunić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - STEAUA `86 0:13

70e minuut.
Karaivanov rent richting de bal. Karaivanov met een sublieme pass. Žunić rent richting de bal. Žunić geeft een lange en hoge pass. Saralegui krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Karaivanov rent richting de bal. Karaivanov probeert naar een medespeler te passen. Cancino is nu in balbezit. Cancino draait met de bal, schiet en ... Ghinescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - STEAUA `86 0:14

82e minuut.
Ayerza verovert de bal door een tackle van achteren. Ayerza geeft de bal voor. Cancino rent richting de bal. Cancino haalt uit met een fantastische trap. Ghinescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - STEAUA `86 0:15

83e minuut.
Cancino onderschept slim de pass. Cancino passt de bal met de wreef. Žunić speelt de bal door. Karaivanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaivanov geeft de bal voor. Ghinescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Cancino bereikt de bal nog maar net als eerste. Žunić bereikt de bal nog maar net als eerste. Žunić passt de bal in één keer door. Saralegui rent richting de bal. Saralegui schiet op doel. Ghinescu bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tavares neemt de hoekschop. Ghinescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Moder is nu in balbezit. Moder schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - STEAUA `86 0:16

86e minuut.
Koclęga met een sublieme pass. Moder bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Butilă. Butilă krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Tavares kopt de bal weg. Žunić rent richting de bal. Žunić geeft een hoge lob. Saralegui maakt een snoekduik en kopt de bal. Ghinescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - STEAUA `86 0:17

89e minuut.
Karaivanov met een sublieme pass. Žunić bereikt de bal nog maar net als eerste. Žunić geeft een lange en hoge pass. Saralegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Saralegui schiet op doel. Ghinescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Moder de bal. Moder draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duelistii 75%, STEAUA `86 25%.
Duelistii - STEAUA `86 0:17