Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real18 Galati Mihailesti City
clasic 3 Tactiek pupet
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 3
61.8 gemiddelde waardering 63.1
very good Schieten excellent
very good Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


6e minuut.
Cerrone is nu in balbezit. Ralev is nu in balbezit. De Keulenaer legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ralev raakt geblesseerd tijdens het duel. Ralev zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rubiño bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Arizanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Arizanović geeft een hoge lob. Ralev is nu in balbezit. Ralev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real18 Galati - Mihailesti City 0:1

28e minuut.
Cavas geeft een lange en hoge pass. Dulder bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonzo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dulder moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Dulder kan niet meer verder spelen. Palagyi komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Arnaldo speelt de bal door. Daar is Palagyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palagyi probeert naar een medespeler te passen. Ralev is nu in balbezit. Ralev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Palagyi kopt de bal weg. Mora kan de bal niet met de borst controleren. Mora geeft een hoge lob. Crisan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crisan geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Arizanović passt de bal in één keer door. Cuboni is nu in balbezit. Cuboni geeft de bal voor. Palagyi is nu in balbezit. Palagyi schiet op doel. Rubiño bokst de bal weg.

41e minuut.
Alonzo geeft een hoge lob. Inworp. Cuboni met een snelle inworp. Sieńko verovert de bal door een tackle van achteren. Na een snelle pass probeert Palagyi de bal onder controle te krijgen. Rubiño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ralev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ralev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real18 Galati - Mihailesti City 0:2

42e minuut.
Alonzo geeft een lange en hoge pass. Arkonada rent richting de bal. Statu begaat een overtreding. Arkonada is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Boudin wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Cuboni passt de bal in één keer door. Arnaldo is nu in balbezit. Arnaldo passt de bal zonder na te denken. Palagyi is nu in balbezit. Palagyi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real18 Galati 58%, Mihailesti City 42%.
Real18 Galati - Mihailesti City 0:2

46e minuut.
Nicolau komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Sieńko rent richting de bal. Cuboni verovert de bal door een tackle van achteren. Cuboni probeert naar een medespeler te passen. Palagyi is nu in balbezit. Palagyi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Rubiño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Arizanović met een sublieme pass. Palagyi rent richting de bal. Palagyi passt de bal in één keer door. Ralev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ralev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Boudin kopt de bal weg. Arizanović probeert naar een medespeler te passen. Daar is Orellano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orellano geeft de bal voor. Firoud maakt een snoekduik en kopt de bal. Ristea bokst de bal weg.

63e minuut.
Nicolau geeft de bal voor. Arnaldo met een sublieme pass. Ralev rent richting de bal. Ralev schiet op doel. Rubiño probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real18 Galati - Mihailesti City 0:3

83e minuut.
Gurău rent richting de bal. Komar verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Crisan zijn tegenspeler op de grond. Crisan is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Komar roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Komar kan niet meer verder spelen. Vân Sơn komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Nicolau onderschept slim de pass. Nicolau geeft de bal voor. Firoud kopt de bal weg. Arkonada rent richting de bal. Arkonada draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real18 Galati 45%, Mihailesti City 55%.
Real18 Galati - Mihailesti City 0:3