Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fontdor Gerona AWESOME!
Experimental 532 Tactiek holograf
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
68.1 gemiddelde waardering 62
outstanding Schieten formidable
outstanding Passen formidable
outstanding Verdedigen very good


2e minuut.
Olaru is nu in balbezit. Olaru speelt de bal door. Tumpach heeft problemen om de bal te vangen. Tumpach geeft een lange en hoge pass. Fausto maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Terzioğlu rent richting de bal. Major onderschept slim de pass. Tumpach rent richting de bal. Tumpach geeft de bal voor. Fausto maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Major raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Panamenho komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Tumpach is nu in balbezit. Tumpach speelt de bal door. Olaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Olaru geeft de bal voor. Fausto maakt een snoekduik en kopt de bal. Süveges bokst de bal weg.

14e minuut.
Matouch speelt de bal door. Daar is Cislariu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sá Paiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Sá Paiva schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fontdor Gerona - AWESOME! 1:0

15e minuut.
Chojecki geeft een lange en hoge pass. Terzioğlu kopt de bal weg. Bond heeft problemen om de bal te vangen. Fausto rent richting de bal. Fausto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Ox-Chamberlain met een sublieme pass. Glöckl bereikt de bal nog maar net als eerste. Glöckl geeft een hoge lob. Malancu rent richting de bal. Sá Paiva verovert de bal door een tackle van achteren. Paal!
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Berán is nu in balbezit. Berán geeft een hoge lob. Sá Paiva rent richting de bal. Sá Paiva schiet op doel. Deleanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fontdor Gerona - AWESOME! 2:0

44e minuut.
Paşcalău bereikt de bal nog maar net als eerste. Paşcalău speelt de bal door. Klungelig pakt Olaru de bal. Olaru geeft een hoge lob. Fausto krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fontdor Gerona - AWESOME! 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fontdor Gerona 49%, AWESOME! 51%.
Fontdor Gerona - AWESOME! 2:1

46e minuut.
Berán geeft de bal voor. Chojecki is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van do Futebol. do Futebol krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Fausto rent richting de bal. Bond onderschept slim de pass. Terzioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Terzioğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fontdor Gerona - AWESOME! 2:2

68e minuut.
Terzioğlu controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kunčinas komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Matouch met een sublieme pass. Sá Paiva is nu in balbezit. Kunčinas is nu in balbezit. Kunčinas haalt uit met een fantastische trap. Deleanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fontdor Gerona - AWESOME! 3:2

74e minuut.
Kunčinas probeert de bal aan de voet te houden. Paşcalău bereikt de bal nog maar net als eerste. Paşcalău passt de bal in één keer door. Fausto bereikt de bal nog maar net als eerste. Fausto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Olaru speelt de bal door. Terzioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Bond zijn tegenspeler op de grond. Bond krijgt een gele kaart. Terzioğlu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Terzioğlu kan niet meer verder spelen. Deteşan komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Ox-Chamberlain bereikt de bal nog maar net als eerste. Ox-Chamberlain passt de bal met de wreef. Matouch bereikt de bal nog maar net als eerste. Matouch geeft een lange en hoge pass. Kunčinas springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fontdor Gerona 45%, AWESOME! 55%.
Fontdor Gerona - AWESOME! 3:2