Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Aquarius TITAN FC Delta United
n5.1 Tactiek tactics1.1.1.2
51% Balbezit 49%
35% Spel op eigen helft 65%
15 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
65.3 gemiddelde waardering 61.3
formidable Schieten very good
excellent Passen very good
excellent Verdedigen excellent


1e minuut.
Giszka is nu in balbezit. Andreescu rent richting de bal. Xoşqayıbov onderschept slim de pass. Xoşqayıbov geeft een hoge lob. Rams krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Tobar verovert de bal door een tackle van achteren. Tobar geeft een hoge lob. Sarna bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreescu geeft een lange en hoge pass. Starowicz springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Đình Phong passt de bal in één keer door. Andreescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreescu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Giszka de bal. Giszka draait met de bal, schiet en ... Roch bokst de bal weg.

14e minuut.
Starowicz passt de bal met de wreef. Filocorto is nu in balbezit. Filocorto geeft een hoge lob. Giszka rent richting de bal. Giszka draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Çakı geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Filocorto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Giszka rent richting de bal. Giszka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Daar is Xoşqayıbov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andreescu rent richting de bal. Andreescu passt de bal met de wreef. Starowicz rent richting de bal. Starowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aquarius TITAN - FC Delta United 1:0

25e minuut.
Boiangiu probeert naar een medespeler te passen. Xoşqayıbov rent richting de bal. Met opzet legt Đình Phong zijn tegenspeler op de grond. Đình Phong krijgt een gele kaart. Andreescu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Örvarsson komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Boiangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boiangiu passt de bal zonder na te denken. Rosi rent richting de bal. Rosi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Aquarius TITAN - FC Delta United 1:1

39e minuut.
Moré geeft een hoge lob. Filocorto rent richting de bal. Filocorto passt de bal zonder na te denken. Daar is Giszka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giszka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Đình Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Đình Phong speelt de bal door. Starowicz is nu in balbezit. Starowicz schiet op doel. Roch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aquarius TITAN - FC Delta United 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Aquarius TITAN 34%, FC Delta United 66%.
FC Aquarius TITAN - FC Delta United 2:1

48e minuut.
Rams heeft problemen om de bal te vangen. Rams passt de bal in één keer door. Malancu is nu in balbezit. Malancu draait met de bal, schiet en ... Tilincă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Aquarius TITAN - FC Delta United 2:2

54e minuut.
Boiangiu probeert naar een medespeler te passen. Moré is nu in balbezit. Moré met een sublieme pass. Starowicz rent richting de bal. Starowicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Tobar geeft de bal voor. Socol kopt de bal weg. Rosi kan de bal niet met de borst controleren. Moré geeft een hoge lob. Starowicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Roch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Starowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Filocorto bereikt de bal nog maar net als eerste. Çakı maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Çakı moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Çakı schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

69e minuut.
Filocorto probeert naar een medespeler te passen. Giszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Xoşqayıbov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Xoşqayıbov krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Giszka raakt geblesseerd tijdens het duel. Sarna zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Filocorto is nu in balbezit. Filocorto passt de bal in één keer door. Giszka rent richting de bal. Giszka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Klungelig pakt Starowicz de bal. Băboiescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moré verovert de bal door een tackle van achteren. Starowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Starowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Băboiescu onderschept slim de pass. Moré onderschept slim de pass. Moré probeert naar een medespeler te passen. Giszka heeft problemen om de bal te vangen. Giszka draait met de bal, schiet en ... Roch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Aquarius TITAN 37%, FC Delta United 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Aquarius TITAN - FC Delta United 2:2