Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Corvinul FC ARSENAL 1886
08-B-UD Tactiek Sorin 47
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
15 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
63.6 gemiddelde waardering 54.7
outstanding Schieten very good
excellent Passen very good
excellent Verdedigen solid


20e minuut.
Krstić probeert de bal met de borst te controleren. Valckx is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Krstić. Valckx moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Valckx kan niet meer verder spelen. Lup komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Šubodiorovas verovert de bal door een tackle van achteren. Lup onderschept slim de pass. Lup passt de bal zonder na te denken. Bălănescu rent richting de bal. Bălănescu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Sobieszewski bokst de bal weg.

25e minuut.
Mureşan passt de bal in één keer door. Hiele rent richting de bal. Hiele geeft de bal voor. Bălănescu springt en kopt de bal. Sobieszewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Jonowski rent richting de bal. Jonowski met een sublieme pass. Chiriac probeert naar een medespeler te passen. Cieciula rent richting de bal. Cieciula haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Hechter bereikt de bal nog maar net als eerste. Hechter geeft de bal voor. Klungelig pakt Šubodiorovas de bal. Bălănescu is nu in balbezit. Bălănescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Lup is nu in balbezit. Lup passt de bal in één keer door. Gal speelt de bal door. Gastaldi is nu in balbezit. Gastaldi haalt uit met een fantastische trap. Paal! Daar is Kostadinov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mureşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureşan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Corvinul - FC ARSENAL 1886 1:0

35e minuut.
Cieciula haalt uit met een fantastische trap. Sârb probeert naar een medespeler te passen. Gastaldi kopt de bal weg. Mureşan rent richting de bal. Mureşan haalt uit met een fantastische trap. Sobieszewski bokst de bal weg.

44e minuut.
Lup bereikt de bal nog maar net als eerste. Lup geeft een lange en hoge pass. Mureşan rent richting de bal. Mureşan draait met de bal, schiet en ... Sobieszewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Corvinul - FC ARSENAL 1886 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Corvinul 36%, FC ARSENAL 1886 64%.
F.C. Corvinul - FC ARSENAL 1886 2:0

48e minuut.
Ogrodnik passt de bal met de wreef. Lup probeert naar een medespeler te passen. Bălănescu rent richting de bal. Bălănescu schiet op doel. Sobieszewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Corvinul - FC ARSENAL 1886 3:0

51e minuut.
Lup rent richting de bal. Lup passt de bal in één keer door. Mureşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gastaldi rent richting de bal. Gastaldi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fedorca komt het veld opgelopen. Amânar komt het veld opgelopen. Judele komt het veld opgelopen. Sobieszewski trapt de bal weg. Regedei kopt de bal weg. Šubodiorovas controleert de bal met de borst. Lup is nu in balbezit. Lup geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gastaldi rent richting de bal. Gastaldi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Corvinul - FC ARSENAL 1886 4:0

59e minuut.
Rouvenaz passt de bal zonder na te denken. Chiriac rent richting de bal. Chiriac speelt de bal door. Cieciula bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieciula schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Krstić met een sublieme pass. Chiriac bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiriac speelt de bal door. Cieciula is nu in balbezit. Cieciula draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oprică komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Krstić met een sublieme pass. Jonowski rent richting de bal. Jonowski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Rouvenaz de bal. Rouvenaz haalt uit met een fantastische trap. Sârb kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Fedorca bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonowski onderschept slim de pass. Jonowski probeert naar een medespeler te passen. Chiriac rent richting de bal. Chiriac schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Goga speelt de bal door. Chiriac rent richting de bal. Chiriac passt de bal met de wreef. Ogrodnik rent richting de bal. Ogrodnik geeft de bal voor. Sârb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Katsaraios met een sublieme pass. Goga geeft een hoge lob. Cieciula rent richting de bal. Cieciula draait met de bal, schiet en ... Sârb werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Corvinul - FC ARSENAL 1886 4:1

84e minuut.
Chiriac raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Biserov komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Katsaraios is nu in balbezit. Oprică onderschept slim de pass. Kostadinov rent richting de bal. Oprică verovert de bal door een tackle van achteren. Oprică schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Corvinul 52%, FC ARSENAL 1886 48%.
F.C. Corvinul - FC ARSENAL 1886 4:1