Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bunicutza05 Sărăcie de echipă
trick central Tactiek 5-3-2
45% Balbezit 55%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 6
62.5 gemiddelde waardering 66.6
excellent Schieten formidable
very good Passen formidable
excellent Verdedigen formidable


6e minuut.
Kubas rent richting de bal. Kadioui tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kubas raakt geblesseerd tijdens het duel. Jakubiak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fuentes de la Roca springt en kopt de bal. Sava probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Kubas geeft een hoge lob. Jakubiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubiak geeft de bal voor. Verhüterli bereikt de bal nog maar net als eerste. Verhüterli haalt uit met een fantastische trap. Sava probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Cherek verovert de bal door een tackle van achteren. Cherek passt de bal met de wreef. Verhüterli is nu in balbezit. Verhüterli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bunicutza05 - Sărăcie de echipă 0:1

18e minuut.
Pontigia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pontigia passt de bal in één keer door. Parezanović rent richting de bal. Parezanović geeft een hoge lob. Prisecari springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
bunicutza05 - Sărăcie de echipă 1:1

27e minuut.
Kadioui heeft problemen om de bal te vangen. Raneri geeft een lange en hoge pass. Parezanović rent richting de bal. Parezanović draait met de bal, schiet en ... Vitomir probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Taquara kopt de bal weg. Sławiński probeert de bal aan de voet te houden. Prisecari bereikt de bal nog maar net als eerste. Prisecari schiet op doel. Vitomir maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bunicutza05 - Sărăcie de echipă 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bunicutza05 49%, Sărăcie de echipă 51%.
bunicutza05 - Sărăcie de echipă 2:1

49e minuut.
Fuentes de la Roca onderschept slim de pass. Abdul-Salam bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes de la Roca onderschept slim de pass. Fuentes de la Roca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
bunicutza05 - Sărăcie de echipă 2:2

55e minuut.
Prisecari verovert de bal door een tackle van achteren. Parezanović is nu in balbezit. Sławiński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Parezanović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Prisecari legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
bunicutza05 - Sărăcie de echipă 3:2

59e minuut.
Fuentes de la Roca controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Popa komt het veld opgelopen. Vavřinec komt het veld opgelopen. Dicu komt het veld opgelopen. Krusiński komt het veld opgelopen. Paź komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Kossowski rent richting de bal. Parezanović onderschept slim de pass. Jakubiak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Parezanović is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Prisecari kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
bunicutza05 - Sărăcie de echipă 4:2

83e minuut.
Paź rent richting de bal. Paź geeft een lange en hoge pass. Verhüterli bereikt de bal nog maar net als eerste. Verhüterli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bunicutza05 - Sărăcie de echipă 4:3

84e minuut.
Żwirek bereikt de bal nog maar net als eerste. Żwirek passt de bal met de wreef. Daar is Abdul-Salam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verhüterli onderschept slim de pass. Verhüterli draait met de bal, schiet en ... Sava bokst de bal weg. Verhüterli bereikt de bal nog maar net als eerste. Verhüterli draait met de bal, schiet en ... Sava kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ankaralı onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kubas zal de hoekschop nemen. Fuentes de la Roca maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bunicutza05 44%, Sărăcie de echipă 56%.
bunicutza05 - Sărăcie de echipă 4:3