Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-02 18:04
  • Competitiewedstrijd: Liga III.08
  • Stadion: San Siro!!!
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 36357
AC Milan!!! Fontdor Gerona
nc Tactiek 5311
54% Balbezit 46%
95% Spel op eigen helft 5%
0 Doelpogingen 82
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.5 gemiddelde waardering 62.3
poor Schieten incredible
adequate Passen incredible
weak Verdedigen excellent


1e minuut.
Matouch met een snelle inworp. Glöckl probeert de bal met de borst te controleren. Glöckl passt de bal zonder na te denken. Sá Paiva rent richting de bal. Sá Paiva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Fontdor Gerona 0:1

3e minuut.
Matouch heeft problemen om de bal te vangen. Matouch passt de bal in één keer door. Sá Paiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Sá Paiva schiet op doel. Diago probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Fontdor Gerona 0:2

5e minuut.
Korbut zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Glöckl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Glöckl passt de bal zonder na te denken. Sá Paiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Sá Paiva schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

6e minuut.
Ox-Chamberlain passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Matouch de bal. Matouch speelt de bal door. Sá Paiva is nu in balbezit. Sá Paiva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Fontdor Gerona 0:3

8e minuut.
Korbut rent richting de bal. Korbut speelt de bal door. Glöckl probeert naar een medespeler te passen. Sá Paiva rent richting de bal. Sá Paiva haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Burcă trapt de bal weg. Ox-Chamberlain is nu in balbezit. Ox-Chamberlain passt de bal in één keer door. Sá Paiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Sá Paiva schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal. Sá Paiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Sá Paiva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Fontdor Gerona 0:4

10e minuut.
Cruceanu geeft een hoge lob. Glöckl kopt de bal weg. Sá Paiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Sá Paiva draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Fontdor Gerona 0:5

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Matouch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Glöckl speelt de bal door. Sá Paiva is nu in balbezit. Sá Paiva schiet op doel. Diago probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sá Paiva is nu in balbezit. Sá Paiva draait met de bal, schiet en ... Diago maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Fontdor Gerona 0:6

13e minuut.
Sá Paiva rent richting de bal. Glöckl bereikt de bal nog maar net als eerste. Sá Paiva rent richting de bal. Sá Paiva haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Fontdor Gerona 0:7

13e minuut.
Diago probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cabuşchin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ox-Chamberlain probeert naar een medespeler te passen. Sá Paiva rent richting de bal. Sá Paiva haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Fontdor Gerona 0:8

15e minuut.
Çankırılılar passt de bal zonder na te denken. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Matouch neemt de hoekschop. Sá Paiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Sá Paiva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Fontdor Gerona 0:9

17e minuut.
Glöckl bereikt de bal nog maar net als eerste. Glöckl probeert naar een medespeler te passen. Sá Paiva is nu in balbezit. Sá Paiva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Fontdor Gerona 0:10

19e minuut.
Ox-Chamberlain is nu in balbezit. Ox-Chamberlain passt de bal zonder na te denken. Korbut speelt de bal door. Sá Paiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Sá Paiva schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Fontdor Gerona 0:11

21e minuut.
Korbut bereikt de bal nog maar net als eerste. Korbut passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Sá Paiva de bal. Sá Paiva haalt uit met een fantastische trap. Diago probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Fontdor Gerona 0:12

22e minuut.
Berán rent richting de bal. Berán met een sublieme pass. Sá Paiva rent richting de bal. Sá Paiva schiet op doel. Diago maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Fontdor Gerona 0:13

23e minuut.
Matouch met de inworp. Glöckl bereikt de bal nog maar net als eerste. Glöckl probeert naar een medespeler te passen. Sá Paiva is nu in balbezit. Sá Paiva haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Fontdor Gerona 0:14

25e minuut.
Ox-Chamberlain controleert de bal met de borst. Cabuşchin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ox-Chamberlain raakt geblesseerd tijdens het duel. Glöckl zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sá Paiva krijgt zijn hoofd ertegen. Diago werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Fontdor Gerona 0:15

26e minuut.
Cruceanu speelt de bal door. Korbut is nu in balbezit. Korbut speelt de bal door. Sá Paiva heeft problemen om de bal te vangen. Sá Paiva draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Matouch rent richting de bal. Matouch passt de bal met de wreef. Sá Paiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Sá Paiva schiet op doel. Diago maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Fontdor Gerona 0:16

29e minuut.
Korbut probeert naar een medespeler te passen. Sá Paiva is nu in balbezit. Klungelig pakt Sá Paiva de bal. Sá Paiva haalt uit met een fantastische trap. Diago werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Fontdor Gerona 0:17

31e minuut.
Cruceanu geeft de bal voor. Klungelig pakt Ox-Chamberlain de bal. Ox-Chamberlain probeert naar een medespeler te passen. Glöckl bereikt de bal nog maar net als eerste. Glöckl haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Glöckl rent richting de bal. Glöckl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Fontdor Gerona 0:18

32e minuut.
Bond speelt de bal door. Klungelig pakt Matouch de bal. Matouch speelt de bal door. Sá Paiva is nu in balbezit. Sá Paiva haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Glöckl speelt de bal door. Sá Paiva rent richting de bal. Sá Paiva haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Sá Paiva is nu in balbezit. Sá Paiva schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Fontdor Gerona 0:19

34e minuut.
Glöckl is nu in balbezit. Glöckl met een sublieme pass. Sá Paiva is nu in balbezit. Sá Paiva haalt uit met een fantastische trap. Diago probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Sá Paiva is nu in balbezit. Sá Paiva draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Glöckl bereikt de bal nog maar net als eerste. Glöckl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Fontdor Gerona 0:20

37e minuut.
Panamenho probeert naar een medespeler te passen. Berán bereikt de bal nog maar net als eerste. Berán passt de bal zonder na te denken. Daar is Sá Paiva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sá Paiva draait met de bal, schiet en ... Diago kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sá Paiva is nu in balbezit. Sá Paiva haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Fontdor Gerona 0:21

38e minuut.
Diago is nu in balbezit. Diago geeft de bal voor. Matouch kopt de bal weg. Sá Paiva rent richting de bal. Sá Paiva draait met de bal, schiet en ... Diago kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Glöckl is nu in balbezit. Glöckl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Fontdor Gerona 0:22

40e minuut.
Panamenho is nu in balbezit. Panamenho geeft een hoge lob. Găleşanu speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Korbut neemt de hoekschop. Diago verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Diago probeert naar een medespeler te passen. Ox-Chamberlain speelt de bal door. Sá Paiva is nu in balbezit. Sá Paiva haalt uit met een fantastische trap. Diago probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Klungelig pakt Ox-Chamberlain de bal. Ox-Chamberlain probeert naar een medespeler te passen. Sá Paiva is nu in balbezit. Sá Paiva draait met de bal, schiet en ... Diago maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Fontdor Gerona 0:23

44e minuut.
Matouch bereikt de bal nog maar net als eerste. Matouch probeert naar een medespeler te passen. Korbut speelt de bal door. Sá Paiva rent richting de bal. Sá Paiva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Fontdor Gerona 0:24

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Milan!!! 93%, Fontdor Gerona 7%.
AC Milan!!! - Fontdor Gerona 0:24

46e minuut.
Panamenho met een sublieme pass. Matouch bereikt de bal nog maar net als eerste. Matouch passt de bal zonder na te denken. Sá Paiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Sá Paiva draait met de bal, schiet en ... Diago bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Fontdor Gerona 0:25

48e minuut.
Godylewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Godylewicz geeft een hoge lob. Glöckl kopt de bal weg. Sá Paiva heeft problemen om de bal te vangen. Sá Paiva schiet op doel. Diago bokst de bal weg. Sá Paiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Sá Paiva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Fontdor Gerona 0:26

49e minuut.
Czop speelt de bal door. Burcă is nu in balbezit. Sá Paiva verovert de bal door een tackle van achteren. Sá Paiva haalt uit met een fantastische trap. Diago werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Fontdor Gerona 0:27

50e minuut.
Cruceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruceanu passt de bal zonder na te denken. Korbut met een sublieme pass. Sá Paiva is nu in balbezit. Sá Paiva haalt uit met een fantastische trap. Diago probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Glöckl probeert naar een medespeler te passen. Sá Paiva heeft problemen om de bal te vangen. Sá Paiva schiet op doel. Diago werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Fontdor Gerona 0:28

52e minuut.
Găleşanu rent richting de bal. Găleşanu geeft een lange en hoge pass. Ox-Chamberlain speelt de bal door. Sá Paiva is nu in balbezit. Sá Paiva haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sá Paiva rent richting de bal. Sá Paiva haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Fontdor Gerona 0:29

54e minuut.
Diago met een sublieme pass. Ox-Chamberlain speelt de bal door. Sá Paiva rent richting de bal. Sá Paiva haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Fontdor Gerona 0:30

54e minuut.
Diago geeft een hoge lob. Korbut speelt de bal door. Sá Paiva rent richting de bal. Sá Paiva draait met de bal, schiet en ... Diago probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Fontdor Gerona 0:31

56e minuut.
Gânsac bereikt de bal nog maar net als eerste. Matouch onderschept slim de pass. Matouch met een sublieme pass. Sá Paiva is nu in balbezit. Sá Paiva schiet op doel. Diago probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sá Paiva is nu in balbezit. Sá Paiva draait met de bal, schiet en ... Diago werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Fontdor Gerona 0:32

57e minuut.
Cabuşchin speelt de bal door. Cruceanu speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Korbut neemt de hoekschop. Sá Paiva maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Fontdor Gerona 0:33

58e minuut.
Glöckl rent richting de bal. Glöckl speelt de bal door. Sá Paiva rent richting de bal. Sá Paiva draait met de bal, schiet en ... Diago werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Fontdor Gerona 0:34

59e minuut.
Diago geeft een lange en hoge pass. Matouch met een sublieme pass. Daar is Sá Paiva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sá Paiva haalt uit met een fantastische trap. Diago maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Fontdor Gerona 0:35

60e minuut.
Diago is nu in balbezit. Diago geeft een hoge lob. Daar is Korbut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korbut geeft een hoge lob. Sá Paiva springt en kopt de bal. Diago kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Ox-Chamberlain kopt de bal weg. Klungelig pakt Matouch de bal. Matouch speelt de bal door. Sá Paiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Sá Paiva draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Ox-Chamberlain is nu in balbezit. Ox-Chamberlain passt de bal in één keer door. Sá Paiva is nu in balbezit. Sá Paiva schiet op doel. Diago werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Fontdor Gerona 0:36

64e minuut.
Matouch kopt de bal weg. Matouch met een sublieme pass. Glöckl bereikt de bal nog maar net als eerste. Sá Paiva is nu in balbezit. Sá Paiva haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Korbut met de inworp. Glöckl rent richting de bal. Glöckl passt de bal in één keer door. Daar is Sá Paiva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sá Paiva draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Korbut zal de hoekschop nemen. Sá Paiva maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Korbut neemt de hoekschop. Sá Paiva heeft problemen om de bal te vangen. Sá Paiva draait met de bal, schiet en ... Diago probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Fontdor Gerona 0:37

68e minuut.
Glöckl passt de bal zonder na te denken. Matouch speelt de bal door. Sá Paiva is nu in balbezit. Sá Paiva draait met de bal, schiet en ... Diago maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Fontdor Gerona 0:38

68e minuut.
Găleşanu heeft problemen om de bal te vangen. Găleşanu speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Matouch geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sá Paiva springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Fontdor Gerona 0:39

69e minuut.
Diago rent richting de bal. Găleşanu probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Korbut met de inworp. Glöckl speelt de bal door. Diago probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sá Paiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Sá Paiva haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Fontdor Gerona 0:40

71e minuut.
Găleşanu geeft een hoge lob. Ox-Chamberlain speelt de bal door. Sá Paiva is nu in balbezit. Sá Paiva haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Fontdor Gerona 0:41

73e minuut.
Korbut speelt de bal door. Klungelig pakt Sá Paiva de bal. Glöckl bereikt de bal nog maar net als eerste. Sá Paiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Sá Paiva draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sá Paiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Sá Paiva haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Fontdor Gerona 0:42

74e minuut.
Diago geeft een hoge lob. Korbut rent richting de bal. Korbut passt de bal zonder na te denken. Sá Paiva rent richting de bal. Sá Paiva haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Glöckl rent richting de bal. Glöckl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Fontdor Gerona 0:43

77e minuut.
Glöckl bereikt de bal nog maar net als eerste. Glöckl passt de bal zonder na te denken. Sá Paiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Sá Paiva haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Fontdor Gerona 0:44

77e minuut.
Cabuşchin met een sublieme pass. Găleşanu met een sublieme pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Matouch geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sá Paiva krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Diago met een harde bal richting middenveld. Ox-Chamberlain kopt de bal weg. Glöckl rent richting de bal. Glöckl haalt uit met een fantastische trap. Diago verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Ox-Chamberlain met een sublieme pass. Glöckl probeert naar een medespeler te passen. Sá Paiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Sá Paiva draait met de bal, schiet en ... Diago maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Fontdor Gerona 0:45

80e minuut.
Korbut zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Glöckl is nu in balbezit. Glöckl probeert naar een medespeler te passen. Sá Paiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Sá Paiva schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Fontdor Gerona 0:46

81e minuut.
Matouch met de inworp. Glöckl bereikt de bal nog maar net als eerste. Glöckl met een sublieme pass. Sá Paiva is nu in balbezit. Sá Paiva haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Fontdor Gerona 0:47

83e minuut.
Matouch kopt de bal weg. Glöckl speelt de bal door. Sá Paiva is nu in balbezit. Sá Paiva draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Ox-Chamberlain, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ox-Chamberlain probeert naar een medespeler te passen. Glöckl speelt de bal door. Sá Paiva rent richting de bal. Sá Paiva haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Fontdor Gerona 0:48

85e minuut.
Matouch met een sublieme pass. Glöckl speelt de bal door. Sá Paiva rent richting de bal. Sá Paiva schiet op doel. Diago werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Fontdor Gerona 0:49

86e minuut.
Diago geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Korbut met de inworp. Glöckl is nu in balbezit. Glöckl probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Ox-Chamberlain speelt de bal door. Korbut is nu in balbezit. Korbut speelt de bal door. Sá Paiva is nu in balbezit. Sá Paiva draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sá Paiva rent richting de bal. Sá Paiva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Fontdor Gerona 0:50

88e minuut.
Găleşanu met een sublieme pass. Latoszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Korbut met de inworp. Glöckl probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Ox-Chamberlain met een sublieme pass. Klungelig pakt Glöckl de bal. Glöckl passt de bal zonder na te denken. Matouch is nu in balbezit. Matouch geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan!!! - Fontdor Gerona 0:51

90e minuut.
Găleşanu probeert naar een medespeler te passen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Korbut geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sá Paiva krijgt zijn hoofd ertegen. Diago probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Milan!!! 96%, Fontdor Gerona 4%.
AC Milan!!! - Fontdor Gerona 0:51