Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bunicutza05 FC Aquarius TITAN
trick down Tactiek n5.1
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
62.2 gemiddelde waardering 62.9
uitstekend Schieten uitstekend
uitstekend Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Vulpeşean is nu in balbezit. Vulpeşean passt de bal zonder na te denken. Giszka met een sublieme pass. Klungelig pakt Starowicz de bal. Starowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bunicutza05 - FC Aquarius TITAN 0:1

8e minuut.
Eiro verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. McBride met de inworp. Pontigia geeft een lange en hoge pass. Parezanović springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Parezanović kopt de bal weg. Sarna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sfinos verovert de bal door een tackle van achteren. Sfinos haalt uit met een fantastische trap. Tilincă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
bunicutza05 - FC Aquarius TITAN 1:1

11e minuut.
Starowicz is nu in balbezit. Starowicz passt de bal met de wreef. Moré bereikt de bal nog maar net als eerste. Moré geeft de bal voor. Giszka maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Starowicz rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Moré neemt de hoekschop. Filocorto maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Filocorto kopt de bal weg. Giszka heeft problemen om de bal te vangen. Abdul-Salam is nu in balbezit. Giszka onderschept slim de pass. Giszka schiet op doel. Sava bokst de bal weg.

19e minuut.
Giszka kopt de bal weg. McBride geeft de bal voor. Parezanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Parezanović draait met de bal, schiet en ... Tilincă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bunicutza05 - FC Aquarius TITAN 2:1

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moré met een snelle inworp. Vulpeşean is nu in balbezit. Vulpeşean draait met de bal, schiet en ... Kuleczka probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Kadioui geeft een lange en hoge pass. Inworp. Moré zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Giszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Giszka schiet op doel. Sava probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Filocorto speelt de bal door. Giszka heeft problemen om de bal te vangen. Giszka speelt de bal door. Starowicz rent richting de bal. Starowicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Giszka kopt de bal weg. Kuleczka rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Starowicz. Starowicz krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Daar is Pontigia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filocorto rent richting de bal. Pontigia begaat een overtreding. Pontigia krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bunicutza05 55%, FC Aquarius TITAN 45%.
bunicutza05 - FC Aquarius TITAN 2:1

47e minuut.
Aurrekoetxea bereikt de bal nog maar net als eerste. Aurrekoetxea geeft de bal voor. Inworp. Eggimann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pontigia geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tilincă bokst de bal weg.

52e minuut.
Eggimann rent richting de bal. Eggimann passt de bal in één keer door. Pontigia met een sublieme pass. Parezanović is nu in balbezit. Parezanović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Eggimann probeert naar een medespeler te passen. McBride rent richting de bal. Pontigia speelt de bal door. Sfinos rent richting de bal. Sfinos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bunicutza05 - FC Aquarius TITAN 3:1

57e minuut.
Filocorto is nu in balbezit. Filocorto probeert naar een medespeler te passen. Đình Phong probeert naar een medespeler te passen. Giszka is nu in balbezit. Giszka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Đình Phong kopt de bal weg. Giszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadioui begaat een overtreding. Giszka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Moré komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Pontigia onderschept slim de pass. Pontigia passt de bal zonder na te denken. Parezanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Parezanović schiet op doel. Tilincă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bunicutza05 - FC Aquarius TITAN 4:1

72e minuut.
Kuleczka geeft een hoge lob. Baretti probeert de bal aan de voet te houden. Parezanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Parezanović haalt uit met een fantastische trap. Tilincă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bunicutza05 - FC Aquarius TITAN 5:1

79e minuut.
Daar is Pontigia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pontigia passt de bal met de wreef. Eiro is nu in balbezit. Parezanović onderschept slim de pass. Parezanović draait met de bal, schiet en ... Tilincă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Pontigia probeert naar een medespeler te passen. Daar is Eiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McBride is nu in balbezit. Parezanović rent richting de bal. Parezanović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bunicutza05 50%, FC Aquarius TITAN 50%.
bunicutza05 - FC Aquarius TITAN 5:1