Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-22 18:04
  • Competitiewedstrijd: Liga III.08
  • Stadion: Kenobi Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 8762
Kenobi Jon.AsUL
E1 Tactiek 5-3-2 Jon
52% Balbezit 48%
31% Spel op eigen helft 69%
26 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
59.4 gemiddelde waardering 42
excellent Schieten adequate
formidable Passen weak
good Verdedigen very good


9e minuut.
Zakamskij geeft een hoge lob. Antonescu kopt de bal weg. Dodos bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Maleitas stond buitenspel. Nilă neemt vlug de vrije trap. Rokita heeft problemen om de bal te vangen. Dodos is nu in balbezit. Dodos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Doeltrap. Nicolaescu trapt de bal weg van het doel. Bieliński kopt de bal weg. Dodos rent richting de bal. Dodos draait met de bal, schiet en ... Nicolaescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Antonescu passt de bal met de wreef. Kopistecki rent richting de bal. Kopistecki passt de bal in één keer door. Dodos rent richting de bal. Dodos haalt uit met een fantastische trap. Nicolaescu bokst de bal weg. Antonescu is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Rokita heeft problemen om de bal te vangen. Antonescu geeft een lange en hoge pass. Roumeliotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopistecki verovert de bal door een tackle van achteren. Kopistecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Kopistecki speelt de bal door. Dodos is nu in balbezit. Dodos passt de bal met de wreef. Antonescu is nu in balbezit. Antonescu draait met de bal, schiet en ... Nicolaescu bokst de bal weg.

32e minuut.
Antonescu rent richting de bal. Zakamskij rent richting de bal. Zakamskij speelt de bal door. Dodos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dodos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kenobi - Jon.AsUL 1:0

37e minuut.
Nilă met een sublieme pass. Antonescu is nu in balbezit. Daar is Dodos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lică bereikt de bal nog maar net als eerste. Lică haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Kopistecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lică geeft de bal voor. Antonescu rent richting de bal. Antonescu schiet op doel. Nicolaescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kenobi - Jon.AsUL 2:0

43e minuut.
Pedroso rent richting de bal. Antonescu verovert de bal door een tackle van achteren. Rokita maakt een afschuwelijke overtreding. Antonescu raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Lică neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Nicolaescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dodos is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Kenobi - Jon.AsUL 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kenobi 33%, Jon.AsUL 67%.
Kenobi - Jon.AsUL 3:0

47e minuut.
Dodos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lică probeert naar een medespeler te passen. Pedroso verovert de bal door een tackle van achteren. Antonescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonescu schiet op doel. Nicolaescu bokst de bal weg. Antonescu rent richting de bal. Dodos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dodos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kenobi - Jon.AsUL 4:0

50e minuut.
Lică bereikt de bal nog maar net als eerste. Roumeliotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lică onderschept slim de pass. Lică geeft de bal voor. Antonescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Nicolaescu neemt vlug de vrije trap. Lică probeert naar een medespeler te passen. Roumeliotis heeft problemen om de bal te vangen. Dodos rent richting de bal. Dodos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dodos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dodos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kenobi - Jon.AsUL 5:0

58e minuut.
Iznata bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbanek onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Urbanek zal de hoekschop nemen. Potroviţa springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Pedroso verovert de bal door een tackle van achteren. Lică rent richting de bal. Zakamskij met een sublieme pass. Dodos rent richting de bal. Dodos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kenobi - Jon.AsUL 6:0

73e minuut.
Dobre heeft problemen om de bal te vangen. Kopistecki probeert naar een medespeler te passen. Antonescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dodos rent richting de bal. Dodos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Urbanek is nu in balbezit. Lică geeft een lange en hoge pass. Pedroso kopt de bal weg. Antonescu rent richting de bal. Antonescu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Kopistecki geeft een lange en hoge pass. Aulik met een sublieme pass. Daar is Bieliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antonescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Lică geeft een lange en hoge pass. Antonescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokita begaat een overtreding. Rokita krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Iznata kopt de bal weg. Klungelig pakt Lică de bal. Lică speelt de bal door. Dodos is nu in balbezit. Dodos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kenobi - Jon.AsUL 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kenobi 29%, Jon.AsUL 71%.
Kenobi - Jon.AsUL 7:0