Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-22 18:04
  • Competitiewedstrijd: Liga III.08
  • Stadion: Magic Land
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 27242
RAVOLI FC AC Milan!!!
incercare 433ex Tactiek nc
44% Balbezit 56%
4% Spel op eigen helft 96%
67 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.5 gemiddelde waardering 28.2
incredible Schieten unsatisfactory
solid Passen average
solid Verdedigen average


1e minuut.
Cabuşchin met de inworp. Pezzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezzi probeert naar een medespeler te passen. Markiet rent richting de bal. Markiet passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Găleşanu met een harde bal richting middenveld. Lixandru speelt de bal door. Chudzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Chudzio draait met de bal, schiet en ... Weah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fernández Sama rent richting de bal. Fernández Sama haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RAVOLI FC - AC Milan!!! 1:0

5e minuut.
Cabuşchin rent richting de bal. Fernández Sama onderschept slim de pass. Fernández Sama passt de bal met de wreef. Pezzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezzi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Chirmuş geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Fernández Sama kopt de bal weg. Pezzi heeft problemen om de bal te vangen. Pezzi draait met de bal, schiet en ... Weah probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Chudzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Chudzio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RAVOLI FC - AC Milan!!! 2:0

7e minuut.
Inworp. Markiet met de inworp. Lixandru met een sublieme pass. Daar is Chirmuş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chirmuş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Lixandru probeert naar een medespeler te passen. Markiet met een sublieme pass. Chudzio is nu in balbezit. Chudzio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RAVOLI FC - AC Milan!!! 3:0

8e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Weah niet meer kan verder spelen. Cabuşchin probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Czop de bal. Czop passt de bal zonder na te denken. Markiet bereikt de bal nog maar net als eerste. Markiet draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
RAVOLI FC - AC Milan!!! 4:0

10e minuut.
Czop rent richting de bal. Chudzio rent richting de bal. Pezzi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Fernández Sama de bal. Fernández Sama haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RAVOLI FC - AC Milan!!! 5:0

12e minuut.
Godylewicz geeft een hoge lob. Lixandru heeft problemen om de bal te vangen. Lixandru speelt de bal door. Daar is Fernández Sama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández Sama draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RAVOLI FC - AC Milan!!! 6:0

13e minuut.
Pezzi probeert naar een medespeler te passen. Chirmuş is nu in balbezit. Chirmuş probeert naar een medespeler te passen. Daar is Chudzio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chudzio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RAVOLI FC - AC Milan!!! 7:0

14e minuut.
Cabuşchin met een sublieme pass. Diago met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Chirmuş neemt de hoekschop. Markiet kopt de bal weg. Pezzi met een sublieme pass. Chudzio rent richting de bal. Chudzio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RAVOLI FC - AC Milan!!! 8:0

16e minuut.
Găleşanu probeert naar een medespeler te passen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Chirmuş zal de hoekschop nemen. Chudzio rent richting de bal. Chudzio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RAVOLI FC - AC Milan!!! 9:0

16e minuut.
Inworp. Markiet met de inworp. Lixandru speelt de bal door. Chudzio heeft problemen om de bal te vangen. Chudzio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RAVOLI FC - AC Milan!!! 10:0

17e minuut.
Daar is Czop, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czop passt de bal in één keer door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Markiet geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pezzi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
RAVOLI FC - AC Milan!!! 11:0

19e minuut.
Czop passt de bal zonder na te denken. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Markiet geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Chudzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Chudzio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RAVOLI FC - AC Milan!!! 12:0

20e minuut.
Lixandru speelt de bal door. Fernández Sama heeft problemen om de bal te vangen. Fernández Sama probeert naar een medespeler te passen. Chudzio is nu in balbezit. Chudzio haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Lixandru speelt de bal door. Fernández Sama rent richting de bal. Fernández Sama passt de bal in één keer door. Chudzio is nu in balbezit. Chudzio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RAVOLI FC - AC Milan!!! 13:0

22e minuut.
Cabuşchin speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
RAVOLI FC - AC Milan!!! 14:0

23e minuut.
Fernández Sama bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Sama probeert naar een medespeler te passen. Chudzio rent richting de bal. Pezzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezzi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RAVOLI FC - AC Milan!!! 15:0

25e minuut.
Kuska geeft een lange en hoge pass. Lixandru probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Chudzio de bal. Fernández Sama bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Sama draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RAVOLI FC - AC Milan!!! 16:0

26e minuut.
Lixandru met een sublieme pass. Pezzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezzi probeert naar een medespeler te passen. Chudzio rent richting de bal. Chudzio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RAVOLI FC - AC Milan!!! 17:0

28e minuut.
Markiet met een sublieme pass. Găleşanu probeert de bal aan de voet te houden. Chirmuş met een sublieme pass. Chudzio is nu in balbezit. Chudzio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RAVOLI FC - AC Milan!!! 18:0

29e minuut.
Czop heeft problemen om de bal te vangen. Czop met een sublieme pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Markiet zal de hoekschop nemen. Chudzio krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
RAVOLI FC - AC Milan!!! 19:0

30e minuut.
Gânsac geeft een lange en hoge pass. Markiet is nu in balbezit. Markiet probeert naar een medespeler te passen. Chudzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Chudzio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RAVOLI FC - AC Milan!!! 20:0

31e minuut.
Chirmuş controleert de bal met de borst. Pezzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezzi passt de bal zonder na te denken. Chudzio is nu in balbezit. Chudzio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RAVOLI FC - AC Milan!!! 21:0

34e minuut.
Chirmuş met een sublieme pass. Pezzi rent richting de bal. Pezzi met een sublieme pass. Chudzio is nu in balbezit. Chudzio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RAVOLI FC - AC Milan!!! 22:0

35e minuut.
Klungelig pakt Chirmuş de bal. Chirmuş speelt de bal door. Klungelig pakt Pezzi de bal. Chudzio rent richting de bal. Chudzio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RAVOLI FC - AC Milan!!! 23:0

37e minuut.
Diago passt de bal in één keer door. Czop is nu in balbezit. Czop passt de bal in één keer door. Markiet rent richting de bal. Markiet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RAVOLI FC - AC Milan!!! 24:0

38e minuut.
Găleşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Găleşanu geeft de bal voor. Chudzio kopt de bal weg. Pezzi rent richting de bal. Pezzi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RAVOLI FC - AC Milan!!! 25:0

39e minuut.
Găleşanu passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Markiet met een snelle inworp. Fernández Sama rent richting de bal. Fernández Sama draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
RAVOLI FC - AC Milan!!! 26:0

40e minuut.
Çankırılılar bereikt de bal nog maar net als eerste. Çankırılılar passt de bal in één keer door. Pezzi is nu in balbezit. Chudzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Chudzio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RAVOLI FC - AC Milan!!! 27:0

42e minuut.
Găleşanu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Markiet met een snelle inworp. Lixandru bereikt de bal nog maar net als eerste. Lixandru passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Găleşanu trapt de bal weg van het doel. Cabuşchin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lixandru verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Sama bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Sama haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RAVOLI FC - AC Milan!!! 28:0

45e minuut.
Markiet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lixandru speelt de bal door. Klungelig pakt Fernández Sama de bal. Chudzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Chudzio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RAVOLI FC - AC Milan!!! 29:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RAVOLI FC 6%, AC Milan!!! 94%.
RAVOLI FC - AC Milan!!! 29:0

46e minuut.
Czop rent richting de bal. Pezzi onderschept slim de pass. Pezzi met een sublieme pass. Chudzio rent richting de bal. Chudzio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RAVOLI FC - AC Milan!!! 30:0

47e minuut.
Franczyk komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Găleşanu heeft problemen om de bal te vangen. Burcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Burcă passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pezzi de bal. Pezzi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RAVOLI FC - AC Milan!!! 31:0

49e minuut.
Inworp. Markiet met een snelle inworp. Lixandru met een sublieme pass. Franczyk rent richting de bal. Franczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RAVOLI FC - AC Milan!!! 32:0

50e minuut.
Găleşanu is nu in balbezit. Găleşanu geeft de bal voor. Franczyk kopt de bal weg. Chudzio heeft problemen om de bal te vangen. Chudzio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Czop met een harde bal richting middenveld. Daar is Lixandru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lixandru probeert naar een medespeler te passen. Pezzi rent richting de bal. Pezzi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RAVOLI FC - AC Milan!!! 33:0

53e minuut.
Franczyk probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pezzi de bal. Pezzi met een sublieme pass. Chudzio rent richting de bal. Chudzio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RAVOLI FC - AC Milan!!! 34:0

54e minuut.
Găleşanu is nu in balbezit. Găleşanu geeft de bal voor. Inworp. Markiet met een snelle inworp. Lixandru met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
RAVOLI FC - AC Milan!!! 35:0

55e minuut.
Chirmuş met een snelle inworp. Lixandru met een sublieme pass. Chudzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Chudzio schiet op doel. Pezzi probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Găleşanu met een harde bal richting middenveld. Lixandru bereikt de bal nog maar net als eerste. Lixandru passt de bal met de wreef. Chudzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Chudzio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RAVOLI FC - AC Milan!!! 36:0

58e minuut.
Klungelig pakt Diago de bal. Diago speelt de bal door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Chirmuş zal de hoekschop nemen. Pezzi krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Chudzio krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
RAVOLI FC - AC Milan!!! 37:0

59e minuut.
Chirmuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezzi rent richting de bal. Pezzi probeert naar een medespeler te passen. Chudzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Chudzio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RAVOLI FC - AC Milan!!! 38:0

60e minuut.
Czop is nu in balbezit. Czop passt de bal zonder na te denken. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Markiet neemt de hoekschop. Pezzi springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Lixandru probeert naar een medespeler te passen. Markiet is nu in balbezit. Markiet speelt de bal door. Chudzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Chudzio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RAVOLI FC - AC Milan!!! 39:0

63e minuut.
Cabuşchin met een sublieme pass. Găleşanu probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Markiet geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Chudzio krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
RAVOLI FC - AC Milan!!! 40:0

65e minuut.
Franczyk met een sublieme pass. Lixandru rent richting de bal. Lixandru probeert naar een medespeler te passen. Chudzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Chudzio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RAVOLI FC - AC Milan!!! 41:0

67e minuut.
Gânsac is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Chirmuş neemt de hoekschop. Chudzio is nu in balbezit. Chudzio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RAVOLI FC - AC Milan!!! 42:0

68e minuut.
Gürgenç kopt de bal weg. Markiet is nu in balbezit. Markiet speelt de bal door. Chudzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Chudzio draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Franczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Franczyk met een sublieme pass. Chudzio is nu in balbezit. Chudzio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RAVOLI FC - AC Milan!!! 43:0

71e minuut.
Lixandru speelt de bal door. Pezzi rent richting de bal. Pezzi met een sublieme pass. Chudzio is nu in balbezit. Chudzio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RAVOLI FC - AC Milan!!! 44:0

72e minuut.
Găleşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Găleşanu geeft een hoge lob. Pezzi kopt de bal weg. Chudzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Chudzio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RAVOLI FC - AC Milan!!! 45:0

73e minuut.
Czop passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chirmuş met de inworp. Lixandru rent richting de bal. Lixandru speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
RAVOLI FC - AC Milan!!! 46:0

75e minuut.
Kuska rent richting de bal. Kuska geeft een hoge lob. Lixandru speelt de bal door. Daar is Chudzio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chudzio draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Lixandru bereikt de bal nog maar net als eerste. Lixandru passt de bal zonder na te denken. Chudzio heeft problemen om de bal te vangen. Chudzio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RAVOLI FC - AC Milan!!! 47:0

77e minuut.
Găleşanu probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Chirmuş neemt de hoekschop. Franczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Franczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RAVOLI FC - AC Milan!!! 48:0

78e minuut.
Găleşanu geeft een hoge lob. Lixandru rent richting de bal. Lixandru probeert naar een medespeler te passen. Pezzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezzi schiet op doel. Paal! Klungelig pakt Kuska de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Chirmuş neemt de hoekschop. Chudzio springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RAVOLI FC - AC Milan!!! 49:0

80e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Markiet zal de hoekschop nemen. Chirmuş is nu in balbezit. Chudzio is nu in balbezit. Chudzio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RAVOLI FC - AC Milan!!! 50:0

81e minuut.
Găleşanu passt de bal met de wreef. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Chirmuş zal de hoekschop nemen. Chudzio rent richting de bal. Chudzio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RAVOLI FC - AC Milan!!! 51:0

82e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Markiet geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Chirmuş probeert naar een medespeler te passen. Daar is Chudzio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chudzio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RAVOLI FC - AC Milan!!! 52:0

84e minuut.
Chirmuş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pezzi rent richting de bal. Pezzi probeert naar een medespeler te passen. Chudzio rent richting de bal. Chudzio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RAVOLI FC - AC Milan!!! 53:0

86e minuut.
Markiet met de inworp. Franczyk rent richting de bal. Franczyk speelt de bal door. Chudzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Chudzio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RAVOLI FC - AC Milan!!! 54:0

88e minuut.
Markiet rent richting de bal. Markiet passt de bal in één keer door. Pezzi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Chudzio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chudzio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RAVOLI FC - AC Milan!!! 55:0

89e minuut.
Inworp. Markiet met de inworp. Lixandru probeert naar een medespeler te passen. Chudzio is nu in balbezit. Chudzio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RAVOLI FC - AC Milan!!! 56:0

89e minuut.
Czop rent richting de bal. Czop passt de bal zonder na te denken. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Markiet zal de hoekschop nemen. Chudzio springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RAVOLI FC - AC Milan!!! 57:0

90e minuut.
Cabuşchin speelt de bal door. Burcă probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Chirmuş zal de hoekschop nemen. Pezzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezzi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RAVOLI FC - AC Milan!!! 58:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RAVOLI FC 2%, AC Milan!!! 98%.
RAVOLI FC - AC Milan!!! 58:0