Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-22 18:04
  • Competitiewedstrijd: Liga III.08
  • Stadion: Robert Barcă
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 38648
AWESOME! F.C. Corvinul
ko Tactiek 08-A
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 7
62.8 gemiddelde waardering 72
formidable Schieten outstanding
formidable Passen excellent
excellent Verdedigen outstanding


1e minuut.
Oprică passt de bal in één keer door. Valckx met een sublieme pass. Wojcieszek rent richting de bal. Wojcieszek geeft een lange en hoge pass. Bălănescu krijgt zijn hoofd ertegen. Deleanu bokst de bal weg.

12e minuut.
Olaru kopt de bal weg. Fausto is nu in balbezit. Fausto geeft een lange en hoge pass. Terzioğlu heeft problemen om de bal te vangen. Terzioğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AWESOME! - F.C. Corvinul 1:0

27e minuut.
Terzioğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Gal geeft de bal voor. Gastaldi controleert de bal met de borst. Wojcieszek is nu in balbezit. Wojcieszek geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Oprică rent richting de bal. Oprică probeert naar een medespeler te passen. Gastaldi rent richting de bal. Gastaldi haalt uit met een fantastische trap. Deleanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AWESOME! - F.C. Corvinul 1:1

34e minuut.
Panait probeert naar een medespeler te passen. Olaru speelt de bal door. Paşcalău probeert naar een medespeler te passen. Terzioğlu is nu in balbezit. Terzioğlu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Rutkowski kopt de bal weg. Paşcalău rent richting de bal. Paşcalău passt de bal met de wreef. Terzioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Terzioğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AWESOME! 56%, F.C. Corvinul 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AWESOME! - F.C. Corvinul 1:1

46e minuut.
Muntean komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Olaru speelt de bal door. Klungelig pakt Fausto de bal. Fausto passt de bal zonder na te denken. Muntean geeft een lange en hoge pass. Terzioğlu springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Muntean speelt de bal door. Paşcalău speelt de bal door. Panait geeft een lange en hoge pass. Fausto rent richting de bal. Fausto draait met de bal, schiet en ... Sârb verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Amar geeft een hoge lob. Klungelig pakt Olivia de bal. Rutkowski geeft een hoge lob. Terzioğlu is nu in balbezit. Terzioğlu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Gastaldi controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Mureşan komt het veld opgelopen. Cislariu komt het veld opgelopen.

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Olaru met een snelle inworp. Muntean met een sublieme pass. Fausto bereikt de bal nog maar net als eerste. Fausto draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Barbé rent richting de bal. Barbé geeft de bal voor. Muntean bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntean geeft een lange en hoge pass. Fausto springt en kopt de bal. Sârb bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AWESOME! 51%, F.C. Corvinul 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AWESOME! - F.C. Corvinul 1:1