Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fontdor Gerona FC ARSENAL 1886
Experimental 532 Tactiek Sorin 47
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
20 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
68.6 gemiddelde waardering 56.8
outstanding Schieten solid
formidable Passen very good
formidable Verdedigen very good


5e minuut.
Ox-Chamberlain passt de bal met de wreef. Glöckl is nu in balbezit. Glöckl passt de bal in één keer door. Sá Paiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Sá Paiva haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Biserov is nu in balbezit. Ox-Chamberlain verovert de bal door een tackle van achteren. Ox-Chamberlain speelt de bal door. Daar is Sá Paiva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sá Paiva draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Kunčinas passt de bal zonder na te denken. Sá Paiva bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kostadinov. Kostadinov krijgt een gele kaart. Sá Paiva is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Sá Paiva neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Ox-Chamberlain kopt de bal weg. Glöckl bereikt de bal nog maar net als eerste. Glöckl passt de bal zonder na te denken. Sá Paiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Sá Paiva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fontdor Gerona - FC ARSENAL 1886 1:0

24e minuut.
Klungelig pakt Biserov de bal. Ox-Chamberlain rent richting de bal. Ox-Chamberlain geeft de bal voor. Sá Paiva rent richting de bal. Sá Paiva schiet op doel. Sobieszewski bokst de bal weg.

26e minuut.
Glöckl met een sublieme pass. Ox-Chamberlain probeert de bal met de borst te controleren. Ox-Chamberlain speelt de bal door. Klungelig pakt Sá Paiva de bal. Sá Paiva haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Ogrodnik is nu in balbezit. Ogrodnik geeft een hoge lob. Rouvenaz is nu in balbezit. Rouvenaz schiet op doel. Süveges werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fontdor Gerona - FC ARSENAL 1886 1:1

32e minuut.
Major verovert de bal door een tackle van achteren. Major geeft een hoge lob. Matouch probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kunčinas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kunčinas schiet op doel. Sobieszewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Major geeft een lange en hoge pass. Glöckl speelt de bal door. Daar is Kostadinov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sá Paiva is nu in balbezit. Sá Paiva haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kunčinas is nu in balbezit. Kunčinas haalt uit met een fantastische trap. Sobieszewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Glöckl neemt de hoekschop. Kunčinas krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fontdor Gerona 40%, FC ARSENAL 1886 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fontdor Gerona - FC ARSENAL 1886 1:1

46e minuut.
Panamenho komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Glöckl rent richting de bal. Glöckl passt de bal met de wreef. Sá Paiva rent richting de bal. Sá Paiva schiet op doel. Sobieszewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fontdor Gerona - FC ARSENAL 1886 2:1

59e minuut.
Kunčinas probeert naar een medespeler te passen. Matouch rent richting de bal. Matouch probeert naar een medespeler te passen. Sá Paiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Sá Paiva draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Šubodiorovas rent richting de bal. Kunčinas onderschept slim de pass. Biserov begaat een overtreding. Kunčinas raakt geblesseerd tijdens het duel. Sá Paiva wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Doeltrap. Korbut komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Rouvenaz haalt uit met een fantastische trap. Major probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jonowski zal de hoekschop nemen. Rouvenaz rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Korbut bereikt de bal nog maar net als eerste. Korbut passt de bal in één keer door. Šubodiorovas rent richting de bal. Kunčinas verovert de bal door een tackle van achteren. Kunčinas haalt uit met een fantastische trap. Sobieszewski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fontdor Gerona - FC ARSENAL 1886 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fontdor Gerona 41%, FC ARSENAL 1886 59%.
Fontdor Gerona - FC ARSENAL 1886 3:1