Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sărăcie de echipă FC Aquarius TITAN
4-3-1-2 Tactiek n5.1
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
22 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
64.9 gemiddelde waardering 62.8
formidable Schieten very good
excellent Passen excellent
outstanding Verdedigen formidable


6e minuut.
Kubas met de inworp. Dicu met een sublieme pass. Cherek is nu in balbezit. Cherek geeft de bal voor. Le Meur maakt een snoekduik en kopt de bal. Tilincă bokst de bal weg.

16e minuut.
Le Meur draait met de bal, schiet en ... Baretti probeert de bal aan de voet te houden. Aurrekoetxea rent richting de bal. Zlatkovič onderschept slim de pass. Zlatkovič schiet op doel. Tilincă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Krusiński zal de hoekschop nemen. Zlatkovič krijgt zijn hoofd ertegen. Sarna onderschept slim de pass. Kubas geeft de bal voor. Zlatkovič maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Vardanyan passt de bal met de wreef. Krusiński heeft problemen om de bal te vangen. Krusiński met een sublieme pass. Le Meur is nu in balbezit. Le Meur haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Dicu onderschept slim de pass. Dicu probeert naar een medespeler te passen. Krusiński is nu in balbezit. Krusiński geeft een hoge lob. Zlatkovič krijgt zijn hoofd ertegen. Tilincă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Eiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Krusiński verovert de bal door een tackle van achteren. Krusiński geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zlatkovič de bal. Zlatkovič draait met de bal, schiet en ... Tilincă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kubas is nu in balbezit. Kubas haalt uit met een fantastische trap. Tilincă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Starowicz kopt de bal weg. Paź heeft problemen om de bal te vangen. Paź geeft een lange en hoge pass. Zlatkovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Zlatkovič schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Krusiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krusiński passt de bal in één keer door. Dicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dicu geeft de bal voor. Le Meur springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sărăcie de echipă 40%, FC Aquarius TITAN 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sărăcie de echipă - FC Aquarius TITAN 0:0

46e minuut.
Fuentes de la Roca komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Krusiński is nu in balbezit. Krusiński geeft de bal voor. Zlatkovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Zlatkovič haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sărăcie de echipă - FC Aquarius TITAN 1:0

58e minuut.
Đình Phong rent richting de bal. Đình Phong geeft de bal voor. Starowicz is nu in balbezit. Filocorto geeft een hoge lob. Giszka maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Krusiński rent richting de bal. Krusiński probeert naar een medespeler te passen. Fuentes de la Roca rent richting de bal. Fuentes de la Roca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sărăcie de echipă - FC Aquarius TITAN 2:0

68e minuut.
Inworp. Răboj komt het veld opgelopen. Zana komt het veld opgelopen. Tezkere komt het veld opgelopen. Bucşaru komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Filocorto geeft de bal voor. Đình Phong is nu in balbezit. Starowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Starowicz schiet op doel. Bucşaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sărăcie de echipă - FC Aquarius TITAN 2:1

76e minuut.
Dicu speelt de bal door. Krusiński is nu in balbezit. Krusiński probeert naar een medespeler te passen. Fuentes de la Roca rent richting de bal. Fuentes de la Roca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Moré rent richting de bal. Dicu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moré is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aurrekoetxea met een snel genomen vrije trap. Sławiński verovert de bal door een tackle van achteren. Filocorto rent richting de bal. Filocorto geeft een lange en hoge pass. Giszka springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Starowicz rent richting de bal. Starowicz draait met de bal, schiet en ... Bucşaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sărăcie de echipă - FC Aquarius TITAN 2:2

84e minuut.
Baretti speelt de bal door. Giszka is nu in balbezit. Zana maakt een afschuwelijke overtreding. Giszka wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Đình Phong komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Giszka passt de bal met de wreef. Đình Phong is nu in balbezit. Đình Phong passt de bal zonder na te denken. Andreescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sărăcie de echipă 45%, FC Aquarius TITAN 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sărăcie de echipă - FC Aquarius TITAN 2:2