Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jon.AsUL FC ARSENAL 1886
5-3-2 Jon Tactiek Sorin 47
43% Balbezit 57%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
48 gemiddelde waardering 56.1
solid Schieten very good
adequate Passen very good
very good Verdedigen very good


8e minuut.
Biserov is nu in balbezit. Biserov geeft een lange en hoge pass. Cieciula rent richting de bal. Cieciula haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jon.AsUL - FC ARSENAL 1886 0:1

12e minuut.
Biserov rent richting de bal. Urbanek verovert de bal door een tackle van achteren. Urbanek speelt de bal door. Daar is Marchini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marchini draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Potroviţa rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Biserov. Potroviţa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dobre met een snel genomen vrije trap. Daar is Kostadinov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Potroviţa rent richting de bal. Potroviţa schiet op doel. Sobieszewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jon.AsUL - FC ARSENAL 1886 1:1

22e minuut.
Pedroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouvenaz verovert de bal door een tackle van achteren. Rouvenaz passt de bal zonder na te denken. Cieciula bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieciula haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Biserov geeft de bal voor. Rouvenaz met een sublieme pass. Pedroso probeert de bal aan de voet te houden. Cieciula is nu in balbezit. Cieciula haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Troia verovert de bal door een tackle van achteren. Urbanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbanek met een sublieme pass. Marchini is nu in balbezit. Marchini haalt uit met een fantastische trap. Sobieszewski bokst de bal weg.

38e minuut.
Koçaner probeert naar een medespeler te passen. Marchini rent richting de bal. Marchini passt de bal in één keer door. Potroviţa rent richting de bal. Potroviţa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Chiriac rent richting de bal. Chiriac geeft een lange en hoge pass. Roumeliotis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Potroviţa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Potroviţa schiet op doel. Sobieszewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jon.AsUL 59%, FC ARSENAL 1886 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jon.AsUL - FC ARSENAL 1886 1:1

55e minuut.
Sobieszewski speelt de bal door. Urbanek controleert de bal met de borst. Urbanek met een sublieme pass. Potroviţa is nu in balbezit. Potroviţa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Rouvenaz verovert de bal door een tackle van achteren. Rouvenaz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Troia de bal. Cieciula rent richting de bal. Cieciula schiet op doel. Kharatyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Goga verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dobre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Urbanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbanek geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Koçaner onderschept slim de pass. Koçaner met een sublieme pass. Cieciula is nu in balbezit. Cieciula schiet op doel. Kharatyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jon.AsUL - FC ARSENAL 1886 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jon.AsUL 57%, FC ARSENAL 1886 43%.
Jon.AsUL - FC ARSENAL 1886 1:2