Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-19 18:04
  • Competitiewedstrijd: Liga III.08
  • Stadion: Kenobi Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 23325
Kenobi bunicutza05
E1 Tactiek 4-3-3 ???
54% Balbezit 46%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 10
57.7 gemiddelde waardering 58.2
solid Schieten very good
formidable Passen very good
very good Verdedigen excellent


23e minuut.
Zakamskij passt de bal zonder na te denken. Antonescu rent richting de bal. Met opzet legt Abdul-Salam zijn tegenspeler op de grond. Antonescu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

27e minuut.
Lică passt de bal in één keer door. Kopistecki met een sublieme pass. Rus bereikt de bal nog maar net als eerste. Rus haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert McEwen de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Prisecari bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mihu. Prisecari raakt geblesseerd tijdens het duel. Lehner zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Laursen krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. McEwen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. McBride bereikt de bal nog maar net als eerste. McBride geeft een hoge lob. Lehner springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bozzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
McBride is nu in balbezit. Kopistecki onderschept slim de pass. Kopistecki passt de bal in één keer door. Rus rent richting de bal. Rus haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kenobi 51%, bunicutza05 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kenobi - bunicutza05 0:0

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zakamskij met een snelle inworp. Lică geeft de bal voor. Rus is nu in balbezit. Rus haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Raneri geeft een lange en hoge pass. Angyal heeft problemen om de bal te vangen. Prisecari is nu in balbezit. Laursen rent richting de bal. Laursen draait met de bal, schiet en ... Bozzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Rus rent richting de bal. Antonescu is nu in balbezit. Eggimann tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Eggimann krijgt een gele kaart. Antonescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lică komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Raneri met de inworp. Nilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehner verovert de bal door een tackle van achteren. Lehner haalt uit met een fantastische trap. Bozzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kenobi - bunicutza05 0:1

70e minuut.
Kadioui verovert de bal door een tackle van achteren. Rus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuleczka begaat een overtreding. Kuleczka krijgt een gele kaart. Rus moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Rus kan niet meer verder spelen. Šiliauskis komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Lică neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Kopistecki onderschept slim de pass. Kopistecki geeft een hoge lob. Zakamskij kopt de bal weg. Antonescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Zakamskij probeert naar een medespeler te passen. Lică probeert naar een medespeler te passen. Zakamskij met een sublieme pass. Šiliauskis is nu in balbezit. Šiliauskis draait met de bal, schiet en ... Cole probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Zakamskij rent richting de bal. Zakamskij passt de bal in één keer door. Lică probeert naar een medespeler te passen. Šiliauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Šiliauskis draait met de bal, schiet en ... Cole verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Lehner rent richting de bal. Mistretta bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lehner. Mistretta roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Mistretta kan niet meer verder spelen. Sorek komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kenobi 55%, bunicutza05 45%.
Kenobi - bunicutza05 0:1