Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Innovation Football COLO COLO ALBA
Tactica 433 Tactiek 4-3-3
56% Balbezit 44%
25% Spel op eigen helft 75%
22 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
69.2 gemiddelde waardering 63.3
formidabel Schieten uitstekend
formidabel Passen solide
wonderbaarlijk Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
Bútora verovert de bal door een tackle van achteren. Bútora met een sublieme pass. Grigorie rent richting de bal. Grigorie geeft een hoge lob. Fedorca springt en kopt de bal. Feni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Grigorie is nu in balbezit. Grigorie geeft de bal voor. Samudio heeft problemen om de bal te vangen. Fedorca rent richting de bal. Fedorca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Tervaluoto heeft problemen om de bal te vangen. Fedorca rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Viinanen. Fedorca raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bútora neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Isnardi is nu in balbezit. Isnardi passt de bal met de wreef. Tervaluoto rent richting de bal. Fedorca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorca draait met de bal, schiet en ... Feni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Krzyżok passt de bal zonder na te denken. Câmpeanu speelt de bal door. Grigorie rent richting de bal. Grigorie geeft een lange en hoge pass. Fedorca maakt een snoekduik en kopt de bal. Feni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tervaluoto springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Ternero onderschept slim de pass. Ternero speelt de bal door. Grigorie met een sublieme pass. Klungelig pakt Fedorca de bal. Fedorca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Bútora met een sublieme pass. Daar is Isnardi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isnardi geeft een lange en hoge pass. Fedorca springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Innovation Football 23%, COLO COLO ALBA 77%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Innovation Football - COLO COLO ALBA 0:0

50e minuut.
Grigorie is nu in balbezit. Grigorie probeert naar een medespeler te passen. Ternero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ternero geeft de bal voor. Fedorca maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Jevđević controleert de bal met de borst. Konvica bereikt de bal nog maar net als eerste. Jevđević tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jevđević krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Bútora rent richting de bal. Krzyżok onderschept slim de pass. Krzyżok passt de bal met de wreef. Ustaal geeft een lange en hoge pass. Sawitzki maakt een snoekduik en kopt de bal. Pałka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Na een snelle pass probeert Bútora de bal onder controle te krijgen. Grigorie speelt de bal door. Isnardi rent richting de bal. Isnardi geeft de bal voor. Ternero springt en kopt de bal. Feni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Samudio kopt de bal weg. Jevđević heeft problemen om de bal te vangen. Isnardi geeft een hoge lob. Fedorca rent richting de bal. Fedorca schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Grigorie speelt de bal door. Ternero rent richting de bal. Ternero passt de bal zonder na te denken. Fedorca is nu in balbezit. Fedorca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Ustaal bereikt de bal nog maar net als eerste. Câmpeanu is nu in balbezit. Ustaal maakt een afschuwelijke overtreding. Câmpeanu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Câmpeanu kan niet meer verder spelen. Maladenis komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Bútora passt de bal zonder na te denken. Isnardi is nu in balbezit. Isnardi met een sublieme pass. Fedorca is nu in balbezit. Fedorca schiet op doel. Feni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Innovation Football 28%, COLO COLO ALBA 72%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Innovation Football - COLO COLO ALBA 0:0