Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sampdoria 1991 Rit Mus
friendly Tactiek HOVIRAG
42% Balbezit 58%
61% Spel op eigen helft 39%
13 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
68.1 gemiddelde waardering 65.8
formidabel Schieten formidabel
formidabel Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen wonderbaarlijk


2e minuut.
Finol bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Finol is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Koško zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Atlagić krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Chişcanu verovert de bal door een tackle van achteren. Mavrocordat rent richting de bal. Mavrocordat probeert naar een medespeler te passen. Chişcanu is nu in balbezit. Chişcanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Fodor passt de bal met de wreef. Mavrocordat is nu in balbezit. Mavrocordat passt de bal in één keer door. Chişcanu rent richting de bal. Chişcanu schiet op doel. Bonifaci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Koško kopt de bal weg. Finol rent richting de bal. Boaçava bereikt de bal nog maar net als eerste. Finol bereikt de bal nog maar net als eerste. Finol haalt uit met een fantastische trap. Cabrera bokst de bal weg.

23e minuut.
Iscru geeft een lange en hoge pass. Chişcanu is nu in balbezit. Budisavljević schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Budisavljević krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Koško bereikt de bal nog maar net als eerste. Koško speelt de bal door. Amerek probeert naar een medespeler te passen. Atlagić rent richting de bal. Atlagić schiet op doel. Cabrera bokst de bal weg. Finol bereikt de bal nog maar net als eerste. Finol draait met de bal, schiet en ... Cabrera bokst de bal weg. Iscru is nu in balbezit. Iscru geeft een lange en hoge pass. Boaçava kopt de bal weg. Koško geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Fodor verovert de bal door een tackle van achteren. Fodor geeft een lange en hoge pass. Daar is Damjanjuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de São Januário rent richting de bal. de São Januário haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Bonifaci speelt de bal door. Finol kopt de bal weg. Boaçava rent richting de bal. Boaçava haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampdoria 1991 - Rit Mus 1:0

35e minuut.
Iscru kopt de bal weg. Supka is nu in balbezit. Supka speelt de bal door. de São Januário is nu in balbezit. de São Januário haalt uit met een fantastische trap. Bonifaci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
de São Januário rent richting de bal. Wasil bereikt de bal nog maar net als eerste. de São Januário verovert de bal door een tackle van achteren. de São Januário schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sampdoria 1991 - Rit Mus 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sampdoria 1991 61%, Rit Mus 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sampdoria 1991 - Rit Mus 1:1

48e minuut.
Damjanjuk geeft de bal voor. Finol is nu in balbezit. Koško rent richting de bal. Klungelig pakt Koško de bal. Koško haalt uit met een fantastische trap. Cabrera bokst de bal weg.

54e minuut.
Finol is nu in balbezit. Iscru rent richting de bal. Finol onderschept slim de pass. Finol schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampdoria 1991 - Rit Mus 2:1

61e minuut.
Inworp. Wasil met een snelle inworp. Damjanjuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Supka verovert de bal door een tackle van achteren. Supka draait met de bal, schiet en ... Bonifaci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Wasil verovert de bal door een tackle van achteren. Supka is nu in balbezit. Supka geeft een lange en hoge pass. de São Januário is nu in balbezit. de São Januário schiet op doel. Bonifaci bokst de bal weg. Chişcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chişcanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sampdoria 1991 - Rit Mus 2:2

67e minuut.
Finol kopt de bal weg. Boaçava probeert naar een medespeler te passen. Koško controleert de bal met de borst. Koško geeft de bal voor. Atlagić maakt een snoekduik en kopt de bal. Cabrera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pescaru komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Pescaru is nu in balbezit. Pescaru haalt uit met een fantastische trap. Budisavljević geeft de bal voor. Atlagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Atlagić probeert naar een medespeler te passen. Cabrera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Boaçava rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampdoria 1991 - Rit Mus 3:2

86e minuut.
Supka met een sublieme pass. Fodor probeert de bal aan de voet te houden. Guanglu rent richting de bal. de São Januário onderschept slim de pass. de São Januário schiet op doel. Bonifaci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pilarski met een snelle inworp. Amerek is nu in balbezit. Amerek geeft de bal voor. Boaçava maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampdoria 1991 - Rit Mus 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sampdoria 1991 60%, Rit Mus 40%.
Sampdoria 1991 - Rit Mus 4:2