Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 18:04
  • Competitiewedstrijd: Liga III.09
  • Stadion: FC Diamo
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 14325
Diamo winner`s
Duras Tactiek 4-2-W-2
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
59.7 gemiddelde waardering 60.6
solide Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitstekend


18e minuut.
Inworp. Wojtaszak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Văcăroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Văcăroiu geeft een hoge lob. de Loore maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Inworp. Barredo komt het veld opgelopen. Carmela komt het veld opgelopen. Łużecki komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Patka is nu in balbezit. Patka passt de bal zonder na te denken. Ramaglie rent richting de bal. Ramaglie draait met de bal, schiet en ... Pasaulis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamo - winner`s 1:0

33e minuut.
Carmela bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmela met een sublieme pass. Raican bereikt de bal nog maar net als eerste. Raican geeft een hoge lob. Pruvot krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Diamo - winner`s 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diamo 57%, winner`s 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Diamo - winner`s 1:1

46e minuut.
Opriţa komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Băcilă is nu in balbezit. Barredo verovert de bal door een tackle van achteren. Pruvot bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruvot haalt uit met een fantastische trap. Rovine probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamo - winner`s 1:2

48e minuut.
Ovečkin is nu in balbezit. Ovečkin probeert naar een medespeler te passen. Ramaglie speelt de bal door. Eftene rent richting de bal. Eftene schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Raican speelt de bal door. Patka probeert naar een medespeler te passen. Lemus probeert naar een medespeler te passen. Dejerfy rent richting de bal. Dejerfy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Wojtaszak is nu in balbezit. Wojtaszak speelt de bal door. Pruvot bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruvot schiet op doel. Rovine werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamo - winner`s 1:3

68e minuut.
Łużecki kopt de bal weg. Văcăroiu is nu in balbezit. Patka begaat een overtreding. Patka krijgt een gele kaart. Văcăroiu raakt geblesseerd tijdens het duel. Cotea komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Santacruz passt de bal met de wreef. Wojtaszak is nu in balbezit. Thoma legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Thoma krijgt een gele kaart. Wojtaszak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pruvot legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Rovine verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamo - winner`s 1:4

78e minuut.
Wlisłocki probeert naar een medespeler te passen. Ovečkin rent richting de bal. Ovečkin probeert naar een medespeler te passen. Eftene bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftene haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Patka rent richting de bal. Patka geeft een lange en hoge pass. Daar is Rejtan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dejerfy verovert de bal door een tackle van achteren. Dejerfy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Văcăroiu kopt de bal weg. Wojtaszak controleert de bal met de borst. Wojtaszak met een sublieme pass. Pruvot bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruvot haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diamo 47%, winner`s 53%.
Diamo - winner`s 1:4