Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 18:04
  • Competitiewedstrijd: Liga III.09
  • Stadion: FCRB 1923 Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 39999
FCRB 1923 Inter Teius
19 Tactiek 4 3 3 tiki taka
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
65.9 gemiddelde waardering 67.4
formidabel Schieten formidabel
zeer goed Passen uitmuntend
uitmuntend Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Bălănescu heeft problemen om de bal te vangen. Gilchrist rent richting de bal. Gilchrist passt de bal in één keer door. Manolache geeft de bal voor. Rincón krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Gilchrist rent richting de bal. Gilchrist passt de bal met de wreef. Drakulović is nu in balbezit. Rincón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rincón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCRB 1923 - Inter Teius 0:1

34e minuut.
Gallardo speelt de bal door. Cincă is nu in balbezit. Cincă passt de bal zonder na te denken. Variaş is nu in balbezit. Variaş draait met de bal, schiet en ... Kharroubi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Variaş speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Cincă de bal onder controle te krijgen. Yurtkulu rent richting de bal. Cincă verovert de bal door een tackle van achteren. Cincă haalt uit met een fantastische trap. Kharroubi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cincă geeft een hoge lob. Kharroubi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Manolache bereikt de bal nog maar net als eerste. Manolache passt de bal zonder na te denken. Vrabie rent richting de bal. Vrabie geeft een hoge lob. Rincón maakt een snoekduik en kopt de bal. Darmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCRB 1923 56%, Inter Teius 44%.
FCRB 1923 - Inter Teius 0:1

46e minuut.
Rincón probeert naar een medespeler te passen. Drakulović rent richting de bal. Manolache speelt de bal door. Rincón is nu in balbezit. Rincón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCRB 1923 - Inter Teius 0:2

52e minuut.
Lombardo geeft de bal voor. Bălănescu controleert de bal met de borst. Rincón speelt de bal door. Drakulović is nu in balbezit. Drakulović draait met de bal, schiet en ... Darmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Muszasty is nu in balbezit. Muszasty geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vrabie met de inworp. Gilchrist geeft een hoge lob. Darmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rincón bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Yurtkulu geeft een hoge lob. Bălănescu kopt de bal weg. Lombardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Variaş onderschept slim de pass. Variaş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCRB 1923 - Inter Teius 1:2

60e minuut.
Epifanio komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Rincón bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilchrist probeert naar een medespeler te passen. Drakulović rent richting de bal. Rincón rent richting de bal. Rincón schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Izaguirre passt de bal met de wreef. Cincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Cincă passt de bal in één keer door. Variaş rent richting de bal. Variaş haalt uit met een fantastische trap. Kharroubi bokst de bal weg.

67e minuut.
Bălănescu speelt de bal door. Gallardo heeft problemen om de bal te vangen. Gallardo met een sublieme pass. Variaş is nu in balbezit. Variaş draait met de bal, schiet en ... Kharroubi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Epifanio is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FCRB 1923 - Inter Teius 2:2

69e minuut.
Moser speelt de bal door. Izaguirre is nu in balbezit. Izaguirre met een sublieme pass. Variaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Variaş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCRB 1923 - Inter Teius 3:2

70e minuut.
Molina komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Gilchrist met een sublieme pass. Rincón is nu in balbezit. Rincón passt de bal in één keer door. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Gilchrist bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilchrist passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Rincón de bal. Molina rent richting de bal. Molina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Rincón passt de bal in één keer door. Manolache rent richting de bal. Manolache passt de bal met de wreef. Rincón rent richting de bal. Rincón schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCRB 1923 59%, Inter Teius 41%.
FCRB 1923 - Inter Teius 3:2