Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-22 18:04
  • Competitiewedstrijd: Liga III.09
  • Stadion: FC Diamo
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 43149
Diamo COLO COLO ALBA
Duras Tactiek 4-3-3
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
64.7 gemiddelde waardering 61.7
excellent Schieten excellent
very good Passen solid
outstanding Verdedigen formidable


2e minuut.
Nordmann geeft een hoge lob. Inworp. Lemus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Patka is nu in balbezit. Patka geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lemus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Patka is nu in balbezit. Patka geeft een lange en hoge pass. Eftene maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Wlisłocki verovert de bal door een tackle van achteren. Wlisłocki geeft een lange en hoge pass. Viinanen kopt de bal weg. Guşiţă is nu in balbezit. Guşiţă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Ovečkin rent richting de bal. Ovečkin geeft een lange en hoge pass. Eftene bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftene draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Diamo - COLO COLO ALBA 1:0

26e minuut.
Płacheta bereikt de bal nog maar net als eerste. Koźmiński verovert de bal door een tackle van achteren. Koźmiński geeft de bal voor. Sawitzki rent richting de bal. Sawitzki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Ovečkin probeert naar een medespeler te passen. Patka is nu in balbezit. Patka passt de bal in één keer door. Płacheta rent richting de bal. Płacheta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Ramaglie geeft een lange en hoge pass. Patka kopt de bal weg. Klungelig pakt Koźmiński de bal. Eftene bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftene schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Patka met een sublieme pass. Klungelig pakt Eftene de bal. Samudio bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftene verovert de bal door een tackle van achteren. Eftene haalt uit met een fantastische trap. Feni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Ramaglie geeft de bal voor. Patka probeert de bal aan de voet te houden. Viinanen rent richting de bal. Płacheta verovert de bal door een tackle van achteren. Płacheta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diamo 36%, COLO COLO ALBA 64%.
Diamo - COLO COLO ALBA 1:0

51e minuut.
Ovečkin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ramaglie met een sublieme pass. Lemus is nu in balbezit. Lemus geeft een hoge lob. Eftene maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Ustaal kopt de bal weg. Daar is Rodríguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wlisłocki. Wlisłocki krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Jevđević rent richting de bal. Ovečkin onderschept slim de pass. Ovečkin probeert naar een medespeler te passen. Płacheta is nu in balbezit. Płacheta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Thoma geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ustaal met een snelle inworp. Krzyżok is nu in balbezit. Krzyżok geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Płacheta bereikt de bal nog maar net als eerste. Płacheta geeft de bal voor. Nordmann verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lemus geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Feni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Eftene bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Krzyżok passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ustaal de bal. Ustaal speelt de bal door. Sawitzki rent richting de bal. Sawitzki haalt uit met een fantastische trap. Rovine verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Krzyżok kopt de bal weg. La Torre bereikt de bal nog maar net als eerste. Guşiţă begaat een overtreding. La Torre wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

85e minuut.
Ramaglie onderschept slim de pass. Ramaglie probeert naar een medespeler te passen. Patka bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftene rent richting de bal. Eftene haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Ustaal speelt de bal door. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lemus. Lemus krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Płacheta rent richting de bal. Viinanen verovert de bal door een tackle van achteren. Nordmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Patka verovert de bal door een tackle van achteren. Patka haalt uit met een fantastische trap. Feni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diamo 46%, COLO COLO ALBA 54%.
Diamo - COLO COLO ALBA 1:0