Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-22 18:04
  • Competitiewedstrijd: Liga III.09
  • Stadion: winner`s Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 29927
winner`s Innovation Football
4-2-W-2 Tactiek Tactica 433
51% Balbezit 49%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
59.6 gemiddelde waardering 70.6
very good Schieten formidable
excellent Passen formidable
formidable Verdedigen formidable


4e minuut.
Zenteno rent richting de bal. Zenteno speelt de bal door. Wojtaszak met een sublieme pass. Barredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Barredo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Zenteno geeft een lange en hoge pass. Barredo kopt de bal weg. Klungelig pakt Gahrenstein de bal. Pruvot onderschept slim de pass. Pruvot haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
winner`s - Innovation Football 1:0

16e minuut.
Klungelig pakt Fedorca de bal. Cozma is nu in balbezit. Bútora rent richting de bal. Bútora haalt uit met een fantastische trap. Fedorca probeert de bal aan de voet te houden. Pasaulis bokst de bal weg.

19e minuut.
Inworp. Câmpeanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grigorie geeft een lange en hoge pass. Fedorca maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
winner`s - Innovation Football 1:1

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carmela komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Paul raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cotea komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Bútora rent richting de bal. Bútora passt de bal zonder na te denken. Cozma rent richting de bal. Cozma schiet op doel. Pasaulis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
winner`s - Innovation Football 1:2

39e minuut.
Isnardi is nu in balbezit. Isnardi geeft een lange en hoge pass. Fedorca krijgt zijn hoofd ertegen. Na een snelle pass probeert Rejtan de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
winner`s - Innovation Football 1:3

42e minuut.
Wojtaszak controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Konvica neemt vlug de vrije trap. Ternero kopt de bal weg. Grigorie geeft een lange en hoge pass. Fedorca springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Wojtaszak rent richting de bal. Daar is Wojtaszak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojtaszak probeert naar een medespeler te passen. Pruvot bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruvot draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Câmpeanu passt de bal met de wreef. Łużecki probeert de bal aan de voet te houden. Fedorca rent richting de bal. Fedorca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
winner`s - Innovation Football 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: winner`s 55%, Innovation Football 45%.
winner`s - Innovation Football 1:4

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Opriţa komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Cotea bereikt de bal nog maar net als eerste. Câmpeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Grigorie speelt de bal door. Fedorca rent richting de bal. Fedorca draait met de bal, schiet en ... Pasaulis bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
winner`s - Innovation Football 1:5

54e minuut.
Isnardi is nu in balbezit. Isnardi met een sublieme pass. Ternero heeft problemen om de bal te vangen. Fedorca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorca draait met de bal, schiet en ... Pasaulis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Daar is Bútora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bútora probeert naar een medespeler te passen. Santacruz is nu in balbezit. Fedorca verovert de bal door een tackle van achteren. Fedorca haalt uit met een fantastische trap. Pasaulis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cozma rent richting de bal. Cozma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
winner`s - Innovation Football 1:6

66e minuut.
Grigorie rent richting de bal. Grigorie geeft de bal voor. Isnardi kopt de bal weg. Cozma bereikt de bal nog maar net als eerste. Cozma haalt uit met een fantastische trap. Pasaulis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Grigorie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ternero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ternero passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Fedorca de bal. Fedorca haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. de Loore komt het veld opgelopen. Stachyra komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Inworp. Isnardi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bútora is nu in balbezit. Bútora geeft een hoge lob. Daar is Ternero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Gahrenstein rent richting de bal. Gahrenstein passt de bal zonder na te denken. Bútora heeft problemen om de bal te vangen. Bútora speelt de bal door. Ternero bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Câmpeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câmpeanu geeft een hoge lob. Daar is Ternero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ternero schiet op doel. Pasaulis probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

85e minuut.
Zenteno probeert naar een medespeler te passen. Câmpeanu probeert naar een medespeler te passen. Stachyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Ternero onderschept slim de pass. Ternero haalt uit met een fantastische trap. Pasaulis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: winner`s 73%, Innovation Football 27%.
winner`s - Innovation Football 1:6