Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-22 18:04
  • Competitiewedstrijd: Liga III.09
  • Stadion: Rit Mus Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 16714
Rit Mus Steluta BKY
HOVIRAG Tactiek Sokkkker
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
14 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 5
65.5 gemiddelde waardering 56.1
formidable Schieten very good
very good Passen solid
outstanding Verdedigen excellent


28e minuut.
bin Mohd Derus bereikt de bal nog maar net als eerste. Lechat onderschept slim de pass. Iscru tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Iscru krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Kiełpiński is nu in balbezit. Lechat rent richting de bal. Pinglo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełpiński rent richting de bal. Kiełpiński draait met de bal, schiet en ... Cabrera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Fodor bereikt de bal nog maar net als eerste. Fodor passt de bal met de wreef. Chişcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chişcanu schiet op doel. Karasevdas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Fodor speelt de bal door. Pescaru rent richting de bal. Pinglo begaat een overtreding. Pinglo krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Topkaroglou passt de bal in één keer door. Lendvay geeft de bal voor. Iscru is nu in balbezit. Lechat verovert de bal door een tackle van achteren. Lechat schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Supka bereikt de bal nog maar net als eerste. Supka probeert naar een medespeler te passen. de São Januário rent richting de bal. de São Januário haalt uit met een fantastische trap. Karasevdas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chişcanu rent richting de bal. Chişcanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rit Mus - Steluta BKY 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rit Mus 62%, Steluta BKY 38%.
Rit Mus - Steluta BKY 1:0

46e minuut.
Iscru passt de bal met de wreef. Supka bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Supka met de inworp. de São Januário geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Fodor verovert de bal door een tackle van achteren. Fodor speelt de bal door. Chişcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chişcanu haalt uit met een fantastische trap. Karasevdas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rit Mus - Steluta BKY 2:0

51e minuut.
Dulea rent richting de bal. Dulea geeft een lange en hoge pass. Chişcanu rent richting de bal. Chişcanu draait met de bal, schiet en ... Karasevdas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rit Mus - Steluta BKY 3:0

58e minuut.
de São Januário rent richting de bal. Supka rent richting de bal. Supka geeft de bal voor. de São Januário maakt een snoekduik en kopt de bal. Karasevdas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rit Mus - Steluta BKY 4:0

62e minuut.
Fodor verovert de bal door een tackle van achteren. Fodor speelt de bal door. Chişcanu is nu in balbezit. Chişcanu schiet op doel. Karasevdas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rit Mus - Steluta BKY 5:0

64e minuut.
Tysiąc speelt de bal door. de São Januário bereikt de bal nog maar net als eerste. Topkaroglou tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Topkaroglou krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Pescaru rent richting de bal. Pinglo verovert de bal door een tackle van achteren. Pinglo geeft een lange en hoge pass. Lechat is nu in balbezit. Lechat draait met de bal, schiet en ... Cabrera bokst de bal weg. Iscru heeft problemen om de bal te vangen. Kiełpiński rent richting de bal. Kiełpiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rit Mus - Steluta BKY 5:1

67e minuut.
Inworp. Dobrin met een snelle inworp. Pescaru is nu in balbezit. Pescaru geeft een lange en hoge pass. Chişcanu springt en kopt de bal. Karasevdas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Dobrin onderschept slim de pass. Pescaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrvaljević is nu in balbezit. Pescaru onderschept slim de pass. Pescaru haalt uit met een fantastische trap. Karasevdas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dobrin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Pescaru de bal. Pescaru geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Divanis de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Pescaru kopt de bal weg. de São Januário is nu in balbezit. Chişcanu is nu in balbezit. Chişcanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rit Mus - Steluta BKY 6:1

86e minuut.
Lechat met een sublieme pass. Kiełpiński rent richting de bal. de São Januário rent richting de bal. de São Januário draait met de bal, schiet en ... Karasevdas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rit Mus 39%, Steluta BKY 61%.
Rit Mus - Steluta BKY 6:1