Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sampdoria 1991 FC Masterhand
friendly Tactiek master find02
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
16 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
14 Buitenspel 1
67.3 gemiddelde waardering 57.8
outstanding Schieten solid
excellent Passen formidable
formidable Verdedigen excellent


3e minuut.
Kepko onderschept slim de pass. Kepko geeft de bal voor. Atlagić is nu in balbezit. Atlagić haalt uit met een fantastische trap. Labiş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampdoria 1991 - FC Masterhand 1:0

13e minuut.
Guanglu passt de bal zonder na te denken. Koško bereikt de bal nog maar net als eerste. Koško geeft de bal voor. Atlagić krijgt zijn hoofd ertegen. Labiş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampdoria 1991 - FC Masterhand 2:0

14e minuut.
Klungelig pakt Ciobotaru de bal. Ciobotaru passt de bal met de wreef. Silion rent richting de bal. Silion schiet op doel. Bonifaci probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampdoria 1991 - FC Masterhand 2:1

22e minuut.
Koško speelt de bal door. Alessandro speelt de bal door. Atlagić rent richting de bal. Atlagić draait met de bal, schiet en ... Labiş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampdoria 1991 - FC Masterhand 3:1

26e minuut.
Klungelig pakt Silion de bal. Budisavljević verovert de bal door een tackle van achteren. Blakely met een sublieme pass. Atlagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Atlagić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Guanglu geeft een lange en hoge pass. Koško kopt de bal weg. Boaçava rent richting de bal. Boaçava haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Finol bereikt de bal nog maar net als eerste. Miala begaat een overtreding. Finol raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Finol neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Labiş maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampdoria 1991 - FC Masterhand 4:1

45e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Minea zal de hoekschop nemen. Guanglu kopt de bal weg. Klungelig pakt Budisavljević de bal. Silion rent richting de bal. Silion draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sampdoria 1991 56%, FC Masterhand 44%.
Sampdoria 1991 - FC Masterhand 4:1

50e minuut.
Pîrvu speelt de bal door. Daar is Minea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minea passt de bal zonder na te denken. Ciumak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciumak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Finol kopt de bal weg. Klungelig pakt Ciumak de bal. Blakely met een sublieme pass. Boaçava heeft problemen om de bal te vangen. Boaçava haalt uit met een fantastische trap. Labiş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Blakely speelt de bal door. Armeanca is nu in balbezit. Atlagić onderschept slim de pass. Atlagić schiet op doel. Labiş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampdoria 1991 - FC Masterhand 5:1

62e minuut.
Puştea rent richting de bal. Ciobotaru rent richting de bal. Ciobotaru speelt de bal door. Daar is Silion, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silion draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sampdoria 1991 - FC Masterhand 5:2

64e minuut.
Budisavljević geeft een hoge lob. Puştea controleert de bal met de borst. Koško probeert naar een medespeler te passen. Atlagić is nu in balbezit. Atlagić schiet op doel. Labiş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Guanglu neemt vlug de vrije trap. Atlagić kopt de bal weg. Boaçava rent richting de bal. Finol is nu in balbezit. Finol draait met de bal, schiet en ... Labiş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lascu komt het veld opgelopen. Bănuţă komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Ciobotaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciobotaru passt de bal in één keer door. Ochetan rent richting de bal. Ochetan schiet op doel. Bonifaci maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampdoria 1991 - FC Masterhand 5:3

79e minuut.
Blakely speelt de bal door. Alessandro rent richting de bal. Alessandro speelt de bal door. Boaçava is nu in balbezit. Boaçava schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Ciobotaru met een sublieme pass. Ciumak rent richting de bal. Kepko schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kepko krijgt een gele kaart. Ciumak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ciumak neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ciobotaru controleert de bal met de borst. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Bonifaci met een sublieme pass. Velcea kopt de bal weg. Budisavljević rent richting de bal. Ciumak onderschept slim de pass. Ciumak draait met de bal, schiet en ... Bonifaci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ochetan is nu in balbezit. Ochetan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Lascu kopt de bal weg. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kepko. Ochetan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ciumak wilt de vrije trap nemen. Paal! Bonifaci bokst de bal weg.

90e minuut.
Alessandro verovert de bal door een tackle van achteren. Boaçava is nu in balbezit. Boaçava passt de bal met de wreef. Finol bereikt de bal nog maar net als eerste. Finol haalt uit met een fantastische trap. Labiş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sampdoria 1991 55%, FC Masterhand 45%.
Sampdoria 1991 - FC Masterhand 5:3