Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCRB 1923 recolta
19 Tactiek fulger
52% Balbezit 48%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
66.1 gemiddelde waardering 66.2
formidable Schieten outstanding
very good Passen excellent
outstanding Verdedigen outstanding


3e minuut.
Izaguirre is nu in balbezit. Gallardo is nu in balbezit. Gallardo passt de bal met de wreef. Variaş is nu in balbezit. Variaş haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Variaş is nu in balbezit. Converso verovert de bal door een tackle van achteren. Kurtuluş speelt de bal door. Baldt rent richting de bal. Baldt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCRB 1923 - recolta 0:1

6e minuut.
Gallardo probeert naar een medespeler te passen. Cincă rent richting de bal. Cincă passt de bal in één keer door. Variaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Variaş haalt uit met een fantastische trap. Wrase probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Kurtuluş probeert naar een medespeler te passen. Baldt is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Piejko. Baldt raakt geblesseerd tijdens het duel. Střelenský wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Piejko rent richting de bal. Smolarski onderschept slim de pass. Smolarski passt de bal zonder na te denken. Baldt rent richting de bal. Baldt haalt uit met een fantastische trap. Darmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Lapko geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rosada zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Kurtuluş de bal. Kurtuluş geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Rosada bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosada geeft de bal voor. Střelenský kopt de bal weg. Baldt is nu in balbezit. Baldt haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Darmann probeert naar een medespeler te passen. Variaş kopt de bal weg. Daar is Cincă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cincă geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Cunegatti geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cincă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Izaguirre rent richting de bal. Izaguirre schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCRB 1923 56%, recolta 44%.
FCRB 1923 - recolta 0:1

49e minuut.
Moser bereikt de bal nog maar net als eerste. Moser met een sublieme pass. Converso onderschept slim de pass. Variaş is nu in balbezit. Variaş schiet op doel. Wrase verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Cincă rent richting de bal. Cincă geeft een lange en hoge pass. Daar is Variaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Variaş draait met de bal, schiet en ... Wrase maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FCRB 1923 - recolta 1:1

54e minuut.
Baldt met een sublieme pass. Střelenský heeft problemen om de bal te vangen. Variaş maakt een afschuwelijke overtreding. Variaş is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Střelenský is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Střelenský zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Smolarski maakt een snoekduik en kopt de bal. Darmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Curtean geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moser zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Izaguirre is nu in balbezit. Izaguirre geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Rosada met een sublieme pass. Smolarski is nu in balbezit. Smolarski passt de bal in één keer door. Baldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Střelenský raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Judinskas komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Kurtuluş geeft een lange en hoge pass. Smolarski kopt de bal weg. Lapko rent richting de bal. Baldt onderschept slim de pass. Baldt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Rosada is nu in balbezit. Rosada met een sublieme pass. Baldt is nu in balbezit. Baldt haalt uit met een fantastische trap. Darmann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCRB 1923 - recolta 1:2

79e minuut.
Kurtuluş probeert naar een medespeler te passen. Judinskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Piejko legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Judinskas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Baldt neemt de penalty, wat een uithaal! Darmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Izaguirre kopt de bal weg. Zorica onderschept slim de pass. Kozicki probeert naar een medespeler te passen. Baldt is nu in balbezit. Baldt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Darmann trapt de bal weg. Kozicki speelt de bal door. Baldt heeft problemen om de bal te vangen. Baldt schiet op doel. Darmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kozicki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Smolarski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Izaguirre is nu in balbezit. Kurtuluş verovert de bal door een tackle van achteren. Kurtuluş speelt de bal door. Baldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldt draait met de bal, schiet en ... Darmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Kozicki onderschept slim de pass. Kozicki probeert naar een medespeler te passen. Smolarski rent richting de bal. Smolarski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCRB 1923 - recolta 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCRB 1923 70%, recolta 30%.
FCRB 1923 - recolta 1:3