Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter Teius avantatu
4231 Tactiek 541_m2
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
65.4 gemiddelde waardering 61.8
solid Schieten very good
excellent Passen very good
excellent Verdedigen formidable


12e minuut.
Despotidis verovert de bal door een tackle van achteren. Despotidis geeft de bal voor. Lombardo heeft problemen om de bal te vangen. Copos bereikt de bal nog maar net als eerste. Copos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Daar is Koszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maftei rent richting de bal. Met opzet legt Manolache zijn tegenspeler op de grond. Manolache krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Yurtkulu kopt de bal weg. Epifanio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreguti schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ferreguti krijgt een gele kaart. Epifanio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szepesi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Drakulović springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Teius - avantatu 1:0

39e minuut.
Despotidis geeft een hoge lob. Kharroubi met een sublieme pass. Maftei is nu in balbezit. Maftei geeft de bal voor. Copos maakt een snoekduik en kopt de bal. Kharroubi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Klungelig pakt Maftei de bal. Gilchrist is nu in balbezit. Gilchrist passt de bal met de wreef. Drakulović is nu in balbezit. Drakulović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Teius 40%, avantatu 60%.
Inter Teius - avantatu 1:0

46e minuut.
Vinčić komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Epifanio is nu in balbezit. Ferreguti onderschept slim de pass. Ferreguti geeft een lange en hoge pass. Meriem bereikt de bal nog maar net als eerste. Meriem schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Teodoru verovert de bal door een tackle van achteren. Drakulović onderschept slim de pass. Sędek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sędek krijgt een gele kaart. Drakulović is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szepesi komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cortez komt het veld opgelopen.

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Porumbel komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Gilchrist probeert naar een medespeler te passen. Kalinowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drakulović verovert de bal door een tackle van achteren. Drakulović haalt uit met een fantastische trap. Porumbel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Teius - avantatu 2:0

62e minuut.
Inworp. Bro Sáez komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Teodoru geeft een lange en hoge pass. Vinčić kopt de bal weg. Lombardo controleert de bal met de borst. Bro Sáez is nu in balbezit. Bro Sáez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Inworp. Lamillo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Teius 44%, avantatu 56%.
Inter Teius - avantatu 2:0