Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Greens del Norte Esreal
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


20e minuut.
Telesca probeert naar een medespeler te passen. Ricci rent richting de bal. Ricci passt de bal zonder na te denken. Telesca is nu in balbezit. Telesca schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Silberstein is nu in balbezit. Mussachio rent richting de bal. Mussachio passt de bal in één keer door. Scher is nu in balbezit. Scher draait met de bal, schiet en ... Armenteros verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greens del Norte 48%, Esreal 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Greens del Norte - Esreal 0:0

47e minuut.
Telesca verovert de bal door een tackle van achteren. Trossero bereikt de bal nog maar net als eerste. Trossero passt de bal in één keer door. Telesca is nu in balbezit. Telesca haalt uit met een fantastische trap. Borrelli bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Haluza onderschept slim de pass. Haluza speelt de bal door. Bassedas probeert naar een medespeler te passen. Scher bereikt de bal nog maar net als eerste. Scher draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Iracet met een snelle inworp. Telesca is nu in balbezit. Telesca geeft de bal voor. Cincuegrani bereikt de bal nog maar net als eerste. Cincuegrani geeft de bal voor. Paal! Borrelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Na een snelle pass probeert Trossero de bal onder controle te krijgen. Borrelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Silberstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Silberstein haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

63e minuut.
Cotello geeft de bal voor. Silberstein rent richting de bal. Cárdenas verovert de bal door een tackle van achteren. Telesca is nu in balbezit. Telesca draait met de bal, schiet en ... Borrelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Scher draait met de bal, schiet en ... Richter kopt de bal weg. Cotta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bassedas is nu in balbezit. Bassedas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Greens del Norte - Esreal 1:0

73e minuut.
Iracet met de inworp. Telesca rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Schelotto ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Schelotto naar de kleedkamers voor een vroege douche. Telesca is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Telesca legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Borrelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Greens del Norte - Esreal 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greens del Norte 58%, Esreal 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Greens del Norte - Esreal 1:1