Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Greens del Norte Killgil29
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.9 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


4e minuut.
Lindemboin passt de bal in één keer door. Bassedas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bassedas probeert naar een medespeler te passen. Scher bereikt de bal nog maar net als eerste. Scher schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Schelotto onderschept slim de pass. Schelotto geeft de bal voor. Poët heeft problemen om de bal te vangen. Scher is nu in balbezit. Scher draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Mussachio bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindemboin is nu in balbezit. Lindemboin passt de bal in één keer door. Campagno bereikt de bal nog maar net als eerste. Campagno haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Lonoir probeert de bal aan de voet te houden. Kolonisky rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trossero. Trossero krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Angelici bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelici met een sublieme pass. Schelotto rent richting de bal. Kolonisky verovert de bal door een tackle van achteren. Kolonisky geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Roja met de inworp. Frare bereikt de bal nog maar net als eerste. Frare probeert naar een medespeler te passen. Campagno is nu in balbezit. Campagno draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greens del Norte 64%, Killgil29 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Greens del Norte - Killgil29 0:0

46e minuut.
Mussachio is nu in balbezit. Campagno verovert de bal door een tackle van achteren. Campagno passt de bal in één keer door. Kolonisky bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolonisky haalt uit met een fantastische trap. Borrelli bokst de bal weg.

48e minuut.
Roja passt de bal zonder na te denken. Bassedas rent richting de bal. Bassedas probeert naar een medespeler te passen. Scher rent richting de bal. Scher schiet op doel. Buonanotte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Poët kopt de bal weg. Roja heeft problemen om de bal te vangen. Scher rent richting de bal. Scher draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Buonanotte trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Turienzo met de inworp. Bassedas rent richting de bal. Bassedas schiet op doel. Buonanotte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Lindemboin rent richting de bal. Scher verovert de bal door een tackle van achteren. Bassedas rent richting de bal. Bassedas haalt uit met een fantastische trap. Buonanotte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Greens del Norte - Killgil29 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greens del Norte 46%, Killgil29 54%.
Greens del Norte - Killgil29 1:0