Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-15 23:26
  • Competitiewedstrijd: Liga D.07
  • Stadion: Urquiza Cf Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2679
Urquiza Cf Panflines FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
17 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 18.8
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Paillacar rent richting de bal. Maini onderschept slim de pass. Rottenberg rent richting de bal. Maini bereikt de bal nog maar net als eerste. Maini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Burkala bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkala met een sublieme pass. Paillacar bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozenblat bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozenblat draait met de bal, schiet en ... Firmat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Urquiza Cf - Panflines FC 0:1

24e minuut.
Broveglio kopt de bal weg. Paillacar is nu in balbezit. Faerman rent richting de bal. Paillacar verovert de bal door een tackle van achteren. Paillacar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Firmat trapt de bal weg van het doel. Maini kopt de bal weg. Alemanno is nu in balbezit. Maini bereikt de bal nog maar net als eerste. Maini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Tresde bereikt de bal nog maar net als eerste. Tresde probeert naar een medespeler te passen. Rottenberg rent richting de bal. Rottenberg draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Maini rent richting de bal. Burkala bereikt de bal nog maar net als eerste. Maini verovert de bal door een tackle van achteren. Rottenberg is nu in balbezit. Rottenberg schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Pascualli geeft een hoge lob. Francescoli kopt de bal weg. Burkala controleert de bal met de borst. Rottenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Rottenberg haalt uit met een fantastische trap. Ramacciotti bokst de bal weg.

44e minuut.
Ranzini rent richting de bal. Maini bereikt de bal nog maar net als eerste. Maini met een sublieme pass. Rottenberg rent richting de bal. Rottenberg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Urquiza Cf - Panflines FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Urquiza Cf 48%, Panflines FC 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Urquiza Cf - Panflines FC 1:1

60e minuut.
Faerman rent richting de bal. Paillacar bereikt de bal nog maar net als eerste. Paillacar speelt de bal door. Rozenblat bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozenblat schiet op doel. Firmat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Urquiza Cf - Panflines FC 1:2

66e minuut.
Meister met een snelle inworp. Ayllapan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Burkala. Ayllapan raakt geblesseerd tijdens het duel. Ayllapan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ramacciotti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rottenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Rottenberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Urquiza Cf - Panflines FC 2:2

68e minuut.
Delgado passt de bal in één keer door. Burkala bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkala probeert naar een medespeler te passen. Rottenberg rent richting de bal. Rottenberg haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Abadi met een sublieme pass. Pascualli rent richting de bal. Pascualli passt de bal met de wreef. Rottenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Rottenberg draait met de bal, schiet en ... Ramacciotti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Rottenberg rent richting de bal. Delgado legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rottenberg raakt geblesseerd tijdens het duel. Maini zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Urquiza Cf - Panflines FC 3:2

87e minuut.
Barrientos geeft een lange en hoge pass. Rozenblat rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barrientos. Rozenblat moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Rozenblat kan niet meer verder spelen. Pologn komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Urquiza Cf 48%, Panflines FC 52%.
Urquiza Cf - Panflines FC 3:2