Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 23:26
  • Competitiewedstrijd: Liga D.09
  • Stadion: A.A.A.J Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2864
A.A.A.J River-futbol-club
Pablo Guede Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
36% Spel op eigen helft 64%
20 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
28.6 gemiddelde waardering 18.1
average Schieten average
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Alevras raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Celorio komt het veld opgelopen.

2e minuut.
Stuart rent richting de bal. Stuart geeft een lange en hoge pass. Yandemian heeft problemen om de bal te vangen. Alessandria bereikt de bal nog maar net als eerste. Alessandria schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Galazzo speelt de bal door. Farný is nu in balbezit. Kayupange onderschept slim de pass. Nazario bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazario haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Doeltrap. Klenzi met een harde bal richting middenveld. Wery bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Wery de bal. Wery geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Kayupange is nu in balbezit. Farný onderschept slim de pass. Farný speelt de bal door. Evangelista rent richting de bal. Evangelista haalt uit met een fantastische trap. Bry kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Vivot probeert naar een medespeler te passen. Wery is nu in balbezit. Wery passt de bal met de wreef. Minetti rent richting de bal. Minetti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Stuart heeft problemen om de bal te vangen. Stuart geeft de bal voor. Vivot bereikt de bal nog maar net als eerste. Minetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Minetti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Yandemian speelt de bal door. Galazzo is nu in balbezit. Wery onderschept slim de pass. Minetti is nu in balbezit. Minetti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.A.A.J 39%, River-futbol-club 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
A.A.A.J - River-futbol-club 0:0

53e minuut.
Wery met een snelle inworp. Stuart bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuart probeert naar een medespeler te passen. Minetti is nu in balbezit. Minetti haalt uit met een fantastische trap. Bry probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Alessandria bereikt de bal nog maar net als eerste. Alessandria schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Kayupange is nu in balbezit. Stuart onderschept slim de pass. Stuart passt de bal in één keer door. Minetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Minetti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Farný probeert de bal aan de voet te houden. Kayupange is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stuart. Stuart krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Alessandria passt de bal met de wreef. Minetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Minetti passt de bal met de wreef. Evangelista rent richting de bal. Evangelista draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.A.A.J - River-futbol-club 1:0

67e minuut.
Farný met een snelle inworp. Stuart probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Galazzo de bal. Minetti rent richting de bal. Minetti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Forteghini probeert naar een medespeler te passen. Kayupange is nu in balbezit. Stuart schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Stuart krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

76e minuut.
Czarnik probeert naar een medespeler te passen. Wery bereikt de bal nog maar net als eerste. Kayupange schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kayupange krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Raylef geeft de bal voor. Kayupange heeft problemen om de bal te vangen. Vega probeert naar een medespeler te passen. Alessandria rent richting de bal. Alessandria draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Galazzo rent richting de bal. Galazzo passt de bal met de wreef. Evangelista rent richting de bal. Minetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Minetti haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Wery is nu in balbezit. Wery geeft een lange en hoge pass. Alessandria kopt de bal weg. Minetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Minetti schiet op doel. Bry kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Evangelista is nu in balbezit. Evangelista draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.A.A.J - River-futbol-club 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.A.A.J 33%, River-futbol-club 67%.
A.A.A.J - River-futbol-club 2:0