Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
InterTeam FCSC Santa Coloma
451 Tactiek 343 (modificada)
38% Balbezit 62%
71% Spel op eigen helft 29%
4 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 31.5
slecht Schieten matig
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Vladu verovert de bal door een tackle van achteren. Cugowski rent richting de bal. Cugowski passt de bal met de wreef. Shalaj is nu in balbezit. Shalaj haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Kahl met een sublieme pass. Cugowski rent richting de bal. Cugowski met een sublieme pass. Shalaj rent richting de bal. Shalaj schiet op doel. Silva Linares kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Cruz Trinidad speelt de bal door. Guardiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergara verovert de bal door een tackle van achteren. Vergara draait met de bal, schiet en ... Silva Linares werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
InterTeam - FCSC Santa Coloma 0:1

15e minuut.
de Dompablo is nu in balbezit. Kahl is nu in balbezit. Kahl passt de bal met de wreef. Vergara rent richting de bal. Vergara haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Simonson draait met de bal, schiet en ... Shalaj probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zarrabeitia met een sublieme pass. Cabeza bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabeza haalt uit met een fantastische trap. Page verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
InterTeam - FCSC Santa Coloma 1:1

31e minuut.
Fernández González rent richting de bal. Fernández González passt de bal met de wreef. Daar is de Dompablo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shalaj rent richting de bal. Shalaj draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Sendra is nu in balbezit. Simonson onderschept slim de pass. Simonson passt de bal met de wreef. Vergara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergara haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: InterTeam 71%, FCSC Santa Coloma 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
InterTeam - FCSC Santa Coloma 1:1

49e minuut.
Simonson met een snelle inworp. Cruz Trinidad is nu in balbezit. Albístegui tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Albístegui krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Kahl kopt de bal weg. Daar is Zarrabeitia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shalaj is nu in balbezit. Shalaj haalt uit met een fantastische trap. Guardiola probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
InterTeam - FCSC Santa Coloma 1:2

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Silva Linares trapt de bal weg van het doel. Cruz Trinidad probeert naar een medespeler te passen. Shalaj is nu in balbezit. Shalaj schiet op doel. Silva Linares bokst de bal weg.

73e minuut.
de Dompablo probeert naar een medespeler te passen. Cruz Trinidad is nu in balbezit. Cruz Trinidad passt de bal in één keer door. Albístegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Albístegui schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Verde rent richting de bal. Simonson onderschept slim de pass. Simonson met een sublieme pass. Vergara is nu in balbezit. Vergara haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: InterTeam 70%, FCSC Santa Coloma 30%.
InterTeam - FCSC Santa Coloma 1:2