Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
safor cf Topotamadre Team
Normal Tactiek 3-2-3-1-1
42% Balbezit 58%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 28.6
poor Schieten solid
weak Passen weak
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Nogales is nu in balbezit. Cserhalmi is nu in balbezit. Cserhalmi passt de bal in één keer door. Kwiręg bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwiręg schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Doeltrap. Rabadán trapt de bal weg. Nogales kopt de bal weg. Cserhalmi is nu in balbezit. Cserhalmi haalt uit met een fantastische trap. Rabadán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Kwiręg is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
safor cf - Topotamadre Team 0:1

7e minuut.
Sacarés passt de bal in één keer door. Daar is Cserhalmi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cserhalmi passt de bal met de wreef. Kwiręg bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwiręg haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Gotor bereikt de bal nog maar net als eerste. Alves bereikt de bal nog maar net als eerste. Alves geeft de bal voor. Kwiręg rent richting de bal. Kwiręg draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Gotor geeft de bal voor. Kwiręg heeft problemen om de bal te vangen. Huarte rent richting de bal. Kwiręg onderschept slim de pass. Kwiręg haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Nogales speelt de bal door. Kwiręg bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwiręg passt de bal zonder na te denken. Cserhalmi rent richting de bal. Cserhalmi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Castro Santos geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fontana zal de hoekschop nemen. Montoro krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
safor cf - Topotamadre Team 1:1

22e minuut.
Huarte rent richting de bal. Aragón bereikt de bal nog maar net als eerste. Aragón passt de bal zonder na te denken. Kwiręg bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwiręg haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Cserhalmi is nu in balbezit. Kwiręg bereikt de bal nog maar net als eerste. Cserhalmi rent richting de bal. Cserhalmi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
safor cf - Topotamadre Team 1:2

25e minuut.
Montoro probeert naar een medespeler te passen. Sacarés heeft problemen om de bal te vangen. Huarte rent richting de bal. Cserhalmi verovert de bal door een tackle van achteren. Cserhalmi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Inworp. Alves zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gibelalde is nu in balbezit. Cserhalmi onderschept slim de pass. Cserhalmi geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Nogales rent richting de bal. Nogales passt de bal zonder na te denken. Gibanel heeft problemen om de bal te vangen. Kwiręg bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwiręg draait met de bal, schiet en ... Rabadán bokst de bal weg.

39e minuut.
Cserhalmi rent richting de bal. Kwiręg bereikt de bal nog maar net als eerste. Cserhalmi is nu in balbezit. Kwiręg rent richting de bal. Kwiręg haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: safor cf 58%, Topotamadre Team 42%.
safor cf - Topotamadre Team 1:2

59e minuut.
Gibelalde geeft de bal voor. Martínez Alemany kopt de bal weg. Sacarés rent richting de bal. Sacarés haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
safor cf - Topotamadre Team 2:2

63e minuut.
Cepa geeft de bal voor. Torres Sanz is nu in balbezit. Kwiręg verovert de bal door een tackle van achteren. Kwiręg draait met de bal, schiet en ... Rabadán maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Alves geeft een lange en hoge pass. Gibanel is nu in balbezit. Kwiręg verovert de bal door een tackle van achteren. Kwiręg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
safor cf - Topotamadre Team 2:3

73e minuut.
Alves geeft een hoge lob. Daar is Piñeiro Crespo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cserhalmi speelt de bal door. Kwiręg is nu in balbezit. Kwiręg draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Nogales kopt de bal weg. Cserhalmi is nu in balbezit. Gibelalde rent richting de bal. Cserhalmi verovert de bal door een tackle van achteren. Cserhalmi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
safor cf - Topotamadre Team 2:4

80e minuut.
Klungelig pakt Cepa de bal. Sacarés is nu in balbezit. Sacarés passt de bal met de wreef. Montoro rent richting de bal. Montoro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
safor cf - Topotamadre Team 3:4

82e minuut.
Castro Santos geeft een lange en hoge pass. Daar is Huarte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cserhalmi begaat een overtreding. Cserhalmi krijgt een gele kaart. Huarte is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Huarte zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Montoro de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Brătescu speelt de bal door. Cserhalmi met een sublieme pass. Kwiręg bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwiręg schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Cserhalmi verovert de bal door een tackle van achteren. Cserhalmi passt de bal met de wreef. Kwiręg is nu in balbezit. Kwiręg haalt uit met een fantastische trap. Rabadán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
safor cf - Topotamadre Team 3:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: safor cf 56%, Topotamadre Team 44%.
safor cf - Topotamadre Team 3:5