Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
J.D.Gines Jorno FC
32 mayo 20 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
25% Spel op eigen helft 75%
28 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
30.7 gemiddelde waardering 20.3
adequate Schieten weak
weak Passen weak
average Verdedigen weak


4e minuut.
Štefančík verovert de bal door een tackle van achteren. Štefančík geeft de bal voor. Ruperez kopt de bal weg. Skrucha is nu in balbezit. Skrucha haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Tost rent richting de bal. Tost speelt de bal door. Rebollo bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrucha verovert de bal door een tackle van achteren. Skrucha draait met de bal, schiet en ... Astiazarán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Skrucha onderschept slim de pass. Skrucha passt de bal met de wreef. Ruperez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruperez draait met de bal, schiet en ... Astiazarán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
J.D.Gines - Jorno FC 1:0

12e minuut.
Pantzeska geeft de bal voor. Ruperez kopt de bal weg. Skrucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrucha haalt uit met een fantastische trap. Astiazarán maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Cardoso heeft problemen om de bal te vangen. Siekierka rent richting de bal. Siekierka geeft een hoge lob. Ruperez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruperez draait met de bal, schiet en ... Astiazarán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Ruperez rent richting de bal. Tost onderschept slim de pass. Tost passt de bal met de wreef. Skrucha heeft problemen om de bal te vangen. Skrucha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Siekierka verovert de bal door een tackle van achteren. Siekierka probeert naar een medespeler te passen. Ruperez is nu in balbezit. Skrucha is nu in balbezit. Skrucha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Grombelski probeert naar een medespeler te passen. Tost rent richting de bal. Siekierka verovert de bal door een tackle van achteren. Ruperez rent richting de bal. Ruperez haalt uit met een fantastische trap. Paal!

27e minuut.
Ruperez kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert del Barrio de bal onder controle te krijgen. Skrucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrucha draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Siekierka rent richting de bal. Siekierka passt de bal met de wreef. Pantzeska rent richting de bal. Skrucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrucha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
J.D.Gines - Jorno FC 2:0

41e minuut.
Pérez Fernández heeft problemen om de bal te vangen. Ruperez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruperez passt de bal in één keer door. Skrucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrucha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: J.D.Gines 28%, Jorno FC 72%.
J.D.Gines - Jorno FC 2:0

47e minuut.
Grombelski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fernández Moreno komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Ruperez onderschept slim de pass. Ruperez speelt de bal door. Skrucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrucha haalt uit met een fantastische trap. Astiazarán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Daar is Skrucha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maraver is nu in balbezit. Skrucha verovert de bal door een tackle van achteren. Skrucha draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Lavín de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Żymirski heeft problemen om de bal te vangen. del Barrio bereikt de bal nog maar net als eerste. Żymirski verovert de bal door een tackle van achteren. Ruperez rent richting de bal. Ruperez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. del Barrio trapt de bal weg van het doel. Štefančík kopt de bal weg. Ruperez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruperez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Doeltrap. Astiazarán trapt de bal weg. Štefančík kopt de bal weg. Ruperez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruperez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Klungelig pakt Tost de bal. Ruperez onderschept slim de pass. Ruperez speelt de bal door. Żymirski is nu in balbezit. Żymirski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Astiazarán trapt de bal weg van het doel. Fernández Moreno kopt de bal weg. Klungelig pakt Rebollo de bal. Skrucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrucha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Pantzeska onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pantzeska met een snelle inworp. Siekierka heeft problemen om de bal te vangen. Siekierka geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Astiazarán met een harde bal richting middenveld. Żymirski kopt de bal weg. Klungelig pakt Tost de bal. Ruperez is nu in balbezit. Ruperez met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
J.D.Gines - Jorno FC 3:0

75e minuut.
Pérez Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruperez onderschept slim de pass. Ruperez passt de bal zonder na te denken. Skrucha is nu in balbezit. Skrucha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
J.D.Gines - Jorno FC 4:0

79e minuut.
Maraver geeft de bal voor. Fernández Moreno rent richting de bal. Fernández Moreno probeert naar een medespeler te passen. Skrucha rent richting de bal. Skrucha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Siekierka geeft de bal voor. Perez Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Żymirski begaat een overtreding. Żymirski krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Varela met een snelle inworp. Rebollo is nu in balbezit. Štefančík speelt de bal door. Skrucha rent richting de bal. Skrucha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: J.D.Gines 23%, Jorno FC 77%.
J.D.Gines - Jorno FC 4:0