Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
safor cf Avalar FC
Normal Tactiek 352
42% Balbezit 58%
63% Spel op eigen helft 37%
8 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 25.1
poor Schieten average
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Sacarés speelt de bal door. Zubillaga met een sublieme pass. Pereiro Pérez speelt de bal door. Amate is nu in balbezit. Amate schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Raimundo geeft een lange en hoge pass. Huarte kopt de bal weg. Sacarés is nu in balbezit. Sacarés haalt uit met een fantastische trap. Delporte probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
safor cf - Avalar FC 1:0

10e minuut.
Ponte speelt de bal door. Rodríguez Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñeiro Crespo begaat een overtreding. Piñeiro Crespo krijgt een gele kaart. Rodríguez Serrano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Marchena López zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Na een snelle pass probeert Torres Sanz de bal onder controle te krijgen. Pereiro Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontana tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fontana krijgt een gele kaart. Pereiro Pérez raakt geblesseerd tijdens het duel. Marchena López wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Torres Sanz rent richting de bal. Torres Sanz geeft een lange en hoge pass. Ponte kopt de bal weg. Marchena López heeft problemen om de bal te vangen. Platas geeft de bal voor. Rabadán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Amate rent richting de bal. Amate draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
safor cf - Avalar FC 1:1

27e minuut.
Pereiro Pérez met een snelle inworp. Platas controleert de bal met de borst. Gibanel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibanel passt de bal in één keer door. Platas geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Zubillaga is nu in balbezit. Sacarés onderschept slim de pass. Sacarés passt de bal zonder na te denken. Montoro rent richting de bal. Montoro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Fontana met de inworp. Sacarés is nu in balbezit. Sacarés geeft een lange en hoge pass. Montoro is nu in balbezit. Montoro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: safor cf 62%, Avalar FC 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
safor cf - Avalar FC 1:1

52e minuut.
Sacarés bereikt de bal nog maar net als eerste. Montoro is nu in balbezit. Sacarés bereikt de bal nog maar net als eerste. Montoro rent richting de bal. Montoro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Ponte kopt de bal weg. Rodríguez Serrano geeft de bal voor. Amate is nu in balbezit. Platas bereikt de bal nog maar net als eerste. Platas geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
safor cf - Avalar FC 1:2

75e minuut.
Daar is Amate, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huarte is nu in balbezit. Amate onderschept slim de pass. Platas is nu in balbezit. Platas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
safor cf - Avalar FC 1:3

83e minuut.
Huarte is nu in balbezit. Platas verovert de bal door een tackle van achteren. Platas speelt de bal door. Amate is nu in balbezit. Amate draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: safor cf 64%, Avalar FC 36%.
safor cf - Avalar FC 1:3