Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC-ABE Jackyteo
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen hopeless


9e minuut.
Rodríguez Caña is nu in balbezit. Granda geeft de bal voor. Klungelig pakt González Marcos de bal. García Cobles rent richting de bal. García Cobles haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Ayúcar verovert de bal door een tackle van achteren. Baixauli rent richting de bal. Uceda is nu in balbezit. Baixauli bereikt de bal nog maar net als eerste. Baixauli draait met de bal, schiet en ... Parrado bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-ABE - Jackyteo 0:1

17e minuut.
García Cobles bereikt de bal nog maar net als eerste. González Marcos rent richting de bal. Oliveras bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliveras draait met de bal, schiet en ... Larrea García probeert de bal aan de voet te houden. Ariaza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC-ABE - Jackyteo 1:1

29e minuut.
Rodríguez Caña geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Puertas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oliveras is nu in balbezit. Oliveras schiet op doel. Ariaza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Santiago is nu in balbezit. Santiago probeert naar een medespeler te passen. Pérez Ortega rent richting de bal. Baixauli verovert de bal door een tackle van achteren. Baixauli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-ABE - Jackyteo 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC-ABE 40%, Jackyteo 60%.
FC-ABE - Jackyteo 1:2

52e minuut.
Ayúcar rent richting de bal. Baixauli onderschept slim de pass. Baixauli haalt uit met een fantastische trap. Justes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Parrado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-ABE - Jackyteo 1:3

54e minuut.
Uceda is nu in balbezit. Oliveras verovert de bal door een tackle van achteren. Oliveras passt de bal met de wreef. Baixauli is nu in balbezit. Baixauli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-ABE - Jackyteo 1:4

65e minuut.
Uceda verovert de bal door een tackle van achteren. González Marcos rent richting de bal. González Marcos passt de bal in één keer door. Baixauli is nu in balbezit. Baixauli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Oliveras rent richting de bal. Oliveras probeert naar een medespeler te passen. García Cobles rent richting de bal. García Cobles draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Larrea García de bal onder controle te krijgen. Ariaza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-ABE - Jackyteo 2:4

85e minuut.
Doeltrap. Ariaza trapt de bal weg van het doel. Granda met een sublieme pass. Puertas is nu in balbezit. Puertas geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Rodríguez Caña bereikt de bal nog maar net als eerste. Granda begaat een overtreding. Rodríguez Caña is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rodríguez Caña zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. González Palacios rent richting de bal. González Palacios passt de bal met de wreef. Uceda is nu in balbezit. Uceda geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC-ABE 58%, Jackyteo 42%.
FC-ABE - Jackyteo 2:4