Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jhosmis FC Loranca.fc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 22.8
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Entrialgo passt de bal zonder na te denken. Campano is nu in balbezit. Campano probeert naar een medespeler te passen. Suárez Santiago bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez Santiago draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Entrialgo onderschept slim de pass. Huerta is nu in balbezit. Sanjuán onderschept slim de pass. Sanjuán schiet op doel. Sapena probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal! Vall probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Salgado Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado Fernández speelt de bal door. Huerta is nu in balbezit. Sanjuán onderschept slim de pass. Sanjuán schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Couto geeft een hoge lob. Sanchís rent richting de bal. Peiró verovert de bal door een tackle van achteren. Sanjuán verovert de bal door een tackle van achteren. Sanjuán geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Comino is nu in balbezit. Suárez Santiago is nu in balbezit. Comino rent richting de bal. Suárez Santiago is nu in balbezit. Suárez Santiago haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Couto geeft een hoge lob. Navas Lasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlitos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carlitos krijgt een gele kaart. Navas Lasa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Navas Lasa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Suárez Santiago bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez Santiago schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jhosmis FC 62%, Loranca.fc 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jhosmis FC - Loranca.fc 0:0

51e minuut.
Silvoso met een harde bal richting middenveld. Entrialgo geeft een lange en hoge pass. Labaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez Santiago bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez Santiago schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Entrialgo passt de bal zonder na te denken. Huerta rent richting de bal. Huerta passt de bal met de wreef. Suárez Santiago is nu in balbezit. Suárez Santiago haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Palmou rent richting de bal. Huerta rent richting de bal. Sanjuán tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Huerta roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Huerta kan niet meer verder spelen. Rojas komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Rubinos is nu in balbezit. Sanjuán is nu in balbezit. Sanjuán probeert naar een medespeler te passen. Carlitos bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlitos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Couto kopt de bal weg. Carlitos heeft problemen om de bal te vangen. Sapena rent richting de bal. Sanjuán bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanjuán schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Salgado Fernández raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fernández Méndez komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jhosmis FC 57%, Loranca.fc 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jhosmis FC - Loranca.fc 0:0