Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
loveteam Villarreal.CF
Normal Tactiek vac433
35% Balbezit 65%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 39
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 43.5
weak Schieten excellent
weak Passen solid
poor Verdedigen solid


2e minuut.
Rzeźnik speelt de bal door. Csuha bereikt de bal nog maar net als eerste. Csuha probeert naar een medespeler te passen. Zincir is nu in balbezit. Zincir schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Zincir heeft problemen om de bal te vangen. Zincir kopt de bal weg. Melgarejo heeft problemen om de bal te vangen. Csuha rent richting de bal. Csuha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Zincir bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhondt rent richting de bal. Dhondt speelt de bal door. Ter Petrosyan rent richting de bal. Ter Petrosyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
loveteam - Villarreal.CF 0:1

20e minuut.
Ter Petrosyan verovert de bal door een tackle van achteren. Ter Petrosyan geeft een hoge lob. Daar is Zincir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zincir haalt uit met een fantastische trap. Jallas Amigó maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
loveteam - Villarreal.CF 0:2

23e minuut.
Zincir geeft de bal voor. Ter Petrosyan krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Csuha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Csuha haalt uit met een fantastische trap. Jallas Amigó werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
loveteam - Villarreal.CF 0:3

25e minuut.
Dhondt probeert naar een medespeler te passen. Ter Petrosyan heeft problemen om de bal te vangen. Ter Petrosyan passt de bal met de wreef. Csuha bereikt de bal nog maar net als eerste. Csuha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Dhondt speelt de bal door. Rzeźnik rent richting de bal. Rzeźnik passt de bal in één keer door. Csuha heeft problemen om de bal te vangen. Csuha haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Dhondt rent richting de bal. Dhondt geeft een hoge lob. Csuha krijgt zijn hoofd ertegen. Jallas Amigó probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Csuha rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
loveteam - Villarreal.CF 0:4

29e minuut.
González Pérez met een sublieme pass. Klungelig pakt Cambra de bal. Csuha is nu in balbezit. Csuha haalt uit met een fantastische trap. Jallas Amigó bokst de bal weg. Jallas Amigó speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bătrânu met een snelle inworp. Zincir bereikt de bal nog maar net als eerste. Zincir haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Bătrânu met een sublieme pass. Dhondt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Csuha is nu in balbezit. Ter Petrosyan is nu in balbezit. Ter Petrosyan haalt uit met een fantastische trap. Jallas Amigó probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Csuha bereikt de bal nog maar net als eerste. Csuha haalt uit met een fantastische trap. Jallas Amigó probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sánchez Fuentes heeft problemen om de bal te vangen. Csuha bereikt de bal nog maar net als eerste. Csuha schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Zincir de bal. Zincir draait met de bal, schiet en ... Jallas Amigó probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Melgarejo geeft de bal voor. Göksal kopt de bal weg. Rzeźnik geeft de bal voor. Zincir rent richting de bal. Zincir draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Bătrânu geeft een hoge lob. Ter Petrosyan kopt de bal weg. Daar is Csuha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ter Petrosyan rent richting de bal. Ter Petrosyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: loveteam 86%, Villarreal.CF 14%.
loveteam - Villarreal.CF 0:4

48e minuut.
Sánchez Fuentes rent richting de bal. Zincir verovert de bal door een tackle van achteren. Zincir speelt de bal door. Csuha rent richting de bal. Csuha schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Klungelig pakt Mesas de bal. Dhondt bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhondt speelt de bal door. Zincir rent richting de bal. Csuha is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Sánchez Fuentes passt de bal in één keer door. Fernández Garri is nu in balbezit. Csuha verovert de bal door een tackle van achteren. Zincir is nu in balbezit. Zincir draait met de bal, schiet en ... Jallas Amigó bokst de bal weg. Ter Petrosyan bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Melgarejo kopt de bal weg. Figares probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zincir rent richting de bal. Csuha bereikt de bal nog maar net als eerste. Csuha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
loveteam - Villarreal.CF 0:5

57e minuut.
Figares geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bătrânu met een snelle inworp. Zincir rent richting de bal. Zincir geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Csuha onderschept slim de pass. Csuha probeert naar een medespeler te passen. Ter Petrosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ter Petrosyan haalt uit met een fantastische trap. Jallas Amigó werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
loveteam - Villarreal.CF 0:6

68e minuut.
Zincir bereikt de bal nog maar net als eerste. Zincir geeft de bal voor. Dhondt rent richting de bal. Ter Petrosyan is nu in balbezit. Ter Petrosyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Sánchez Fuentes rent richting de bal. Kürtösi verovert de bal door een tackle van achteren. Kürtösi geeft een lange en hoge pass. Ter Petrosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ter Petrosyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
loveteam - Villarreal.CF 0:7

71e minuut.
Daar is González Pérez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. González Pérez passt de bal zonder na te denken. Sánchez Fuentes speelt de bal door. Ter Petrosyan rent richting de bal. Ter Petrosyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Ter Petrosyan rent richting de bal. Rzeźnik probeert naar een medespeler te passen. Zincir is nu in balbezit. Csuha bereikt de bal nog maar net als eerste. Csuha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
loveteam - Villarreal.CF 0:8

75e minuut.
Cambra speelt de bal door. Daar is González Pérez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zincir is nu in balbezit. Zincir draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
loveteam - Villarreal.CF 0:9

79e minuut.
Tejerina bereikt de bal nog maar net als eerste. Ter Petrosyan onderschept slim de pass. Ter Petrosyan met een sublieme pass. Csuha is nu in balbezit. Csuha draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Csuha bereikt de bal nog maar net als eerste. Csuha draait met de bal, schiet en ... Jallas Amigó probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Dhondt kopt de bal weg. Daar is Csuha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tejerina bereikt de bal nog maar net als eerste. Ter Petrosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ter Petrosyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Jallas Amigó met een harde bal richting middenveld. Csuha bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambra verovert de bal door een tackle van achteren. Csuha verovert de bal door een tackle van achteren. Csuha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
loveteam - Villarreal.CF 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: loveteam 79%, Villarreal.CF 21%.
loveteam - Villarreal.CF 0:10