Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MIPICHIN Dragonborns
ARTURO Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
13% Spel op eigen helft 87%
39 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47 gemiddelde waardering 19.4
excellent Schieten poor
solid Passen poor
average Verdedigen poor


5e minuut.
Macías is nu in balbezit. Crnomarković verovert de bal door een tackle van achteren. Crnomarković probeert naar een medespeler te passen. Magiun is nu in balbezit. Magiun schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Bonfill, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meilak is nu in balbezit. Meilak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Crnomarković met de inworp. Coyote met een sublieme pass. Crnomarković geeft een lange en hoge pass. Magiun maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MIPICHIN - Dragonborns 1:0

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Girelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zonti met een sublieme pass. Magiun rent richting de bal. Magiun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MIPICHIN - Dragonborns 2:0

10e minuut.
Daar is Crnomarković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coyote is nu in balbezit. Crnomarković probeert naar een medespeler te passen. Meilak bereikt de bal nog maar net als eerste. Meilak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MIPICHIN - Dragonborns 3:0

12e minuut.
Daar is Girelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zonti geeft een lange en hoge pass. Magiun heeft problemen om de bal te vangen. Meilak is nu in balbezit. Meilak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Crnomarković passt de bal met de wreef. Magiun rent richting de bal. Magiun passt de bal met de wreef. Meilak bereikt de bal nog maar net als eerste. Meilak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Šoštarić passt de bal zonder na te denken. Crnomarković rent richting de bal. Crnomarković geeft een lange en hoge pass. Meilak is nu in balbezit. Meilak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MIPICHIN - Dragonborns 4:0

17e minuut.
Zonti met een sublieme pass. Klungelig pakt Magiun de bal. Meilak is nu in balbezit. Meilak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MIPICHIN - Dragonborns 5:0

19e minuut.
Zonti geeft een hoge lob. Klungelig pakt Magiun de bal. Meilak rent richting de bal. Meilak passt de bal met de wreef. Coyote met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Magiun is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zonti geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Magiun bereikt de bal nog maar net als eerste. Magiun haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
MIPICHIN - Dragonborns 6:0

21e minuut.
Zonti probeert naar een medespeler te passen. Magiun rent richting de bal. Coyote rent richting de bal. Coyote haalt uit met een fantastische trap. Doval maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MIPICHIN - Dragonborns 7:0

27e minuut.
Arsenie speelt de bal door. Meilak is nu in balbezit. Meilak passt de bal in één keer door. Magiun is nu in balbezit. Magiun haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Arsenie passt de bal in één keer door. Zonti is nu in balbezit. Zonti passt de bal zonder na te denken. Meilak bereikt de bal nog maar net als eerste. Meilak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Sánchez Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Meilak verovert de bal door een tackle van achteren. Meilak met een sublieme pass. Klungelig pakt Magiun de bal. Magiun schiet op doel. Doval probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
MIPICHIN - Dragonborns 8:0

38e minuut.
Magiun is nu in balbezit. Coyote rent richting de bal. Coyote probeert naar een medespeler te passen. Magiun rent richting de bal. Magiun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MIPICHIN - Dragonborns 9:0

44e minuut.
Bonfill geeft een lange en hoge pass. Arsenie kopt de bal weg. Daar is Macías, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coyote bereikt de bal nog maar net als eerste. Coyote schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MIPICHIN 13%, Dragonborns 87%.
MIPICHIN - Dragonborns 9:0

46e minuut.
Elezkano passt de bal in één keer door. Magiun is nu in balbezit. Macías bereikt de bal nog maar net als eerste. Magiun onderschept slim de pass. Magiun schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Meilak rent richting de bal. Meilak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Macías is nu in balbezit. Arsenie onderschept slim de pass. Arsenie probeert naar een medespeler te passen. Coyote rent richting de bal. Coyote draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Meilak passt de bal zonder na te denken. Magiun bereikt de bal nog maar net als eerste. Magiun passt de bal in één keer door. Coyote bereikt de bal nog maar net als eerste. Coyote haalt uit met een fantastische trap. Doval verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Magiun rent richting de bal. Magiun passt de bal met de wreef. Meilak rent richting de bal. Meilak haalt uit met een fantastische trap. Doval probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MIPICHIN - Dragonborns 10:0

62e minuut.
Meilak passt de bal met de wreef. Zonti rent richting de bal. Zonti passt de bal zonder na te denken. Magiun is nu in balbezit. Magiun draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Crnomarković zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Coyote geeft de bal voor. Meilak heeft problemen om de bal te vangen. Magiun rent richting de bal. Magiun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MIPICHIN - Dragonborns 11:0

66e minuut.
Hornos passt de bal zonder na te denken. Meilak rent richting de bal. Meilak passt de bal met de wreef. Coyote bereikt de bal nog maar net als eerste. Coyote haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Meilak is nu in balbezit. Meilak passt de bal in één keer door. Magiun bereikt de bal nog maar net als eerste. Magiun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MIPICHIN - Dragonborns 12:0

71e minuut.
Magiun speelt de bal door. Zonti is nu in balbezit. Zonti speelt de bal door. Meilak is nu in balbezit. Meilak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Elezkano rent richting de bal. Elezkano geeft de bal voor. Moreno y Fabianesi probeert de bal aan de voet te houden. Arsenie geeft een hoge lob. Magiun springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Doval met een harde bal richting middenveld. Zonti met een sublieme pass. Coyote heeft problemen om de bal te vangen. Magiun rent richting de bal. Magiun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MIPICHIN - Dragonborns 13:0

86e minuut.
Macías bereikt de bal nog maar net als eerste. Coyote verovert de bal door een tackle van achteren. Coyote speelt de bal door. Magiun rent richting de bal. Magiun draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
MIPICHIN - Dragonborns 14:0

88e minuut.
Villa Sánchez kopt de bal weg. Arsenie speelt de bal door. Daar is Magiun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meilak is nu in balbezit. Meilak haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MIPICHIN 13%, Dragonborns 87%.
MIPICHIN - Dragonborns 14:0