Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IES Pau Vila Fc Wenttx
Normal Tactiek 532
56% Balbezit 44%
42% Spel op eigen helft 58%
16 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.7 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten poor
weak Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Povill probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Illanes de bal. Illanes speelt de bal door. Ferrín bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrín draait met de bal, schiet en ... García Guerrero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Tetes raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hermoso komt het veld opgelopen. Iraola Sagama neemt de hoekschop. Illanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Illanes schiet op doel. García Guerrero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
IES Pau Vila - Fc Wenttx 0:1

22e minuut.
Ponte probeert de bal aan de voet te houden. Soldado Rillo met een sublieme pass. Platas bereikt de bal nog maar net als eerste. Platas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
IES Pau Vila - Fc Wenttx 1:1

31e minuut.
Platas schiet op doel. Zarandona heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ponte geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Arévalo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IES Pau Vila - Fc Wenttx 2:1

35e minuut.
Daar is Soldado Rillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hermoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Platas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Platas krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Uribesalgo geeft een hoge lob. Curiel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gómez Carballido bereikt de bal nog maar net als eerste. Illanes onderschept slim de pass. Illanes haalt uit met een fantastische trap. García Guerrero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Curiel is nu in balbezit. Curiel passt de bal in één keer door. Gómez Carballido rent richting de bal. Illanes onderschept slim de pass. Illanes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Valerio Olivera rent richting de bal. Valerio Olivera geeft de bal voor. Carpio Pineda is nu in balbezit. Solaun onderschept slim de pass. Solaun geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IES Pau Vila 49%, Fc Wenttx 51%.
IES Pau Vila - Fc Wenttx 2:1

51e minuut.
Gómez Carballido met een sublieme pass. Platas bereikt de bal nog maar net als eerste. Platas passt de bal met de wreef. Arévalo is nu in balbezit. Arévalo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Povill probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gómez Carballido probeert naar een medespeler te passen. Platas probeert naar een medespeler te passen. Arévalo heeft problemen om de bal te vangen. Arévalo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Bayarri bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Iraola Sagama bereikt de bal nog maar net als eerste. Curiel geeft de bal voor. Carpio Pineda is nu in balbezit. Arévalo is nu in balbezit. Arévalo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Platas geeft een hoge lob. Zarandona probeert naar een medespeler te passen. Soldado Rillo heeft problemen om de bal te vangen. Arévalo is nu in balbezit. Arévalo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IES Pau Vila - Fc Wenttx 3:1

75e minuut.
Povill passt de bal in één keer door. Callicó bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ferrín zijn tegenspeler op de grond. Ferrín krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IES Pau Vila 34%, Fc Wenttx 66%.
IES Pau Vila - Fc Wenttx 3:1