Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
E.F.B. CANGAS Bm Lp
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.2
matig Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
López Molero onderschept slim de pass. López Molero probeert naar een medespeler te passen. Latorre is nu in balbezit. Klungelig pakt Abeigón de bal. Abeigón draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Felipe Padrón is nu in balbezit. Felipe Padrón geeft een lange en hoge pass. Pérez Tavira is nu in balbezit. Paredes rent richting de bal. Paredes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
E.F.B. CANGAS - Bm Lp 1:0

30e minuut.
González Navas heeft problemen om de bal te vangen. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes schiet op doel. Tupí probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
E.F.B. CANGAS - Bm Lp 2:0

41e minuut.
Menezo geeft een lange en hoge pass. González Navas bereikt de bal nog maar net als eerste. González Navas geeft een lange en hoge pass. Paredes rent richting de bal. Paredes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Daar is Verde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abeigón rent richting de bal. Latorre is nu in balbezit. Abeigón bereikt de bal nog maar net als eerste. Abeigón schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Cameán heeft problemen om de bal te vangen. Carrasco rent richting de bal. Carrasco probeert naar een medespeler te passen. Latorre is nu in balbezit. Latorre haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: E.F.B. CANGAS 49%, Bm Lp 51%.
E.F.B. CANGAS - Bm Lp 2:0

49e minuut.
Klungelig pakt Arizmendi de Lucas de bal. Pellegrino rent richting de bal. Arizmendi de Lucas onderschept slim de pass. Abeigón is nu in balbezit. Abeigón haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Latorre rent richting de bal. Latorre haalt uit met een fantastische trap. Sagué probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
E.F.B. CANGAS - Bm Lp 2:1

53e minuut.
Felipe Padrón is nu in balbezit. Ancos bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Suárez Fernández zijn tegenspeler op de grond. Suárez Fernández krijgt een gele kaart.

62e minuut.
López Molero kan de bal niet met de borst controleren. González Navas verovert de bal door een tackle van achteren. González Navas probeert naar een medespeler te passen. Paredes is nu in balbezit. Paredes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Doeltrap. Pérez Tavira trapt de bal weg. Felipe Padrón kopt de bal weg. González Navas bereikt de bal nog maar net als eerste. González Navas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
E.F.B. CANGAS - Bm Lp 3:1

67e minuut.
Arizmendi de Lucas met een sublieme pass. Latorre is nu in balbezit. Abeigón bereikt de bal nog maar net als eerste. Latorre bereikt de bal nog maar net als eerste. Latorre schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
E.F.B. CANGAS - Bm Lp 3:2

84e minuut.
Pacheco geeft de bal voor. Inworp. Cameán met een snelle inworp. Abeigón heeft problemen om de bal te vangen. Abeigón schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
López Molero met een sublieme pass. Menezo rent richting de bal. Arizmendi de Lucas begaat een overtreding. Arizmendi de Lucas krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Tupí geeft de bal voor. Felipe Padrón kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert López Molero de bal onder controle te krijgen. Paredes rent richting de bal. Paredes draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Navarro Lora verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: E.F.B. CANGAS 55%, Bm Lp 45%.
E.F.B. CANGAS - Bm Lp 3:2