Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Frente Atletico Rompebotas
2 Tactiek d5 C
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 5
35.3 gemiddelde waardering 43.8
average Schieten adequate
adequate Passen adequate
average Verdedigen excellent


8e minuut.
Rotas probeert naar een medespeler te passen. Cubillos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanoni verovert de bal door een tackle van achteren. Wcisło geeft de bal voor. Nieto Cortés kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
García Martínez controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. El Hage neemt vlug de vrije trap. Maulela is nu in balbezit. Maulela schiet op doel. Božičev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Frente Atletico - Rompebotas 0:1

23e minuut.
Nieto Cortés rent richting de bal. El Hage rent richting de bal. García Martínez onderschept slim de pass. García Martínez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Gorbói geeft de bal voor. Lángara kopt de bal weg. Nieto Cortés is nu in balbezit. Nieto Cortés schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Frente Atletico - Rompebotas 1:1

30e minuut.
Moţatu geeft een lange en hoge pass. Zanoni rent richting de bal. Zanoni passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Maulela de bal. Maulela schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Cerliani is nu in balbezit. Iorga is nu in balbezit. Iorga geeft een lange en hoge pass. Zanoni rent richting de bal. Zanoni haalt uit met een fantastische trap. Božičev bokst de bal weg. Cubillos bereikt de bal nog maar net als eerste. Maulela verovert de bal door een tackle van achteren. Maulela haalt uit met een fantastische trap. Božičev probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Maulela haalt uit met een fantastische trap. Božičev speelt de bal door. Gorbói geeft de bal voor. Zanoni rent richting de bal. Zanoni haalt uit met een fantastische trap. Božičev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Frente Atletico 55%, Rompebotas 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Frente Atletico - Rompebotas 1:1

51e minuut.
Wcisło maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Cerliani speelt de bal door. Klungelig pakt Żółw de bal. García Martínez is nu in balbezit. García Martínez draait met de bal, schiet en ... Oross probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Lángara rent richting de bal. Barrientos verovert de bal door een tackle van achteren. Barrientos geeft een hoge lob. Maulela bereikt de bal nog maar net als eerste. Maulela draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Bortini kopt de bal weg. García Martínez controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. El Hage maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Maulela rent richting de bal. Maulela haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Moţatu geeft een lange en hoge pass. Barrientos is nu in balbezit. Met opzet legt Lángara zijn tegenspeler op de grond. Lángara krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Klungelig pakt Lángara de bal. Moţatu is nu in balbezit. Moţatu geeft een hoge lob. Maulela is nu in balbezit. Maulela draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Frente Atletico 52%, Rompebotas 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Frente Atletico - Rompebotas 1:1