Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Furolo FC El Español
523 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.6 gemiddelde waardering 37.4
poor Schieten solid
weak Passen average
weak Verdedigen good


11e minuut.
Costa Sena probeert naar een medespeler te passen. Cutini probeert naar een medespeler te passen. Umarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Peyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Peyer schiet op doel. García de León probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Furolo FC - El Español 0:1

13e minuut.
Daar is Millán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Umarov rent richting de bal. Peyer is nu in balbezit. Peyer schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Lobillo passt de bal zonder na te denken. Morón Vizcaíno is nu in balbezit. Morón Vizcaíno met een sublieme pass. Camacho Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Camacho Quesada schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Cutini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cutini probeert naar een medespeler te passen. Peyer rent richting de bal. Peyer haalt uit met een fantastische trap. García de León maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Furolo FC - El Español 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furolo FC 52%, El Español 48%.
Furolo FC - El Español 0:2

46e minuut.
Phương komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Phương verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Peyer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Phương rent richting de bal. Peyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Peyer haalt uit met een fantastische trap. García de León verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Inworp. Fernández Cervera komt het veld opgelopen. Rudeanu komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Doeltrap. García de León trapt de bal weg. Heras kopt de bal weg. Peyer is nu in balbezit. Peyer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Heras bereikt de bal nog maar net als eerste. Heras probeert naar een medespeler te passen. Phương is nu in balbezit. Peyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Peyer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Costa Sena onderschept slim de pass. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Costa Sena trapt de bal weg. Rudeanu geeft de bal voor. Gironès rent richting de bal. Peyer verovert de bal door een tackle van achteren. Peyer draait met de bal, schiet en ... Paal!

85e minuut.
Costa Sena rent richting de bal. Costa Sena geeft de bal voor. Rudeanu speelt de bal door. Phương controleert de bal met de borst. Phương schiet op doel. García de León kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Pletosu kopt de bal weg. Klungelig pakt Husillos de bal. Phương rent richting de bal. Husillos met een sublieme pass. Phương geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Ráki kopt de bal weg. Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereñíguez Pérez rent richting de bal. Phương verovert de bal door een tackle van achteren. Phương draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furolo FC 71%, El Español 29%.
Furolo FC - El Español 0:2