Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RC Celta de Vigo Furolo FC
Normal Tactiek 523
44% Balbezit 56%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 27.8
zwak Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


1e minuut.
Daar is Culebras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Generelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Millán verovert de bal door een tackle van achteren. Culebras verovert de bal door een tackle van achteren. Culebras schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Gibelalde kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Gironès de bal onder controle te krijgen. Culebras rent richting de bal. Culebras haalt uit met een fantastische trap. García de León werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RC Celta de Vigo - Furolo FC 1:0

15e minuut.
Inworp. Gibelalde met de inworp. Pereñíguez Pérez rent richting de bal. Pereñíguez Pérez passt de bal in één keer door. Osa geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Generelo onderschept slim de pass. Culebras bereikt de bal nog maar net als eerste. Gironès onderschept slim de pass. Generelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Generelo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Isach onderschept slim de pass. Isach passt de bal zonder na te denken. Morón Vizcaíno rent richting de bal. Perez Sáenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Perez Sáenz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RC Celta de Vigo 55%, Furolo FC 45%.
RC Celta de Vigo - Furolo FC 1:0

51e minuut.
Jiménez Monteagudo met een sublieme pass. Fernández Entrialgo rent richting de bal. Pereñíguez Pérez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fernández Entrialgo moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Fernández Entrialgo kan niet meer verder spelen. Grep komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Osa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Isach is nu in balbezit. Isach passt de bal met de wreef. Millán is nu in balbezit. Millán geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Guerra raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lobillo komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Morón Vizcaíno bereikt de bal nog maar net als eerste. Morón Vizcaíno passt de bal in één keer door. Friera verovert de bal door een tackle van achteren. Lobillo geeft een hoge lob. Perez Sáenz springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RC Celta de Vigo 59%, Furolo FC 41%.
RC Celta de Vigo - Furolo FC 1:0