Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Moguer Goliax
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 17.1
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Matias geeft de bal voor. Berruet Mitxelena bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacalle rent richting de bal. Berruet Mitxelena onderschept slim de pass. Berruet Mitxelena haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Gómez Somavilla geeft een lange en hoge pass. Inworp. García de la Iglesia met een snelle inworp. Debón bereikt de bal nog maar net als eerste. Debón schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Yepes probeert naar een medespeler te passen. Rojas Rodríguez is nu in balbezit. Rojas Rodríguez probeert naar een medespeler te passen. Sobrino Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobrino Rodríguez draait met de bal, schiet en ... García Molla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
García de la Iglesia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matias speelt de bal door. Yepes probeert de bal met de borst te controleren. Debón rent richting de bal. Debón geeft de bal voor. Parra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
García de la Iglesia met een snelle inworp. Debón bereikt de bal nog maar net als eerste. Debón geeft een lange en hoge pass. Berruet Mitxelena bereikt de bal nog maar net als eerste. Berruet Mitxelena draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Debón passt de bal in één keer door. Berruet Mitxelena rent richting de bal. Berruet Mitxelena draait met de bal, schiet en ... Larena probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moguer - Goliax 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moguer 55%, Goliax 45%.
Moguer - Goliax 0:1

53e minuut.
Yepes rent richting de bal. Debón is nu in balbezit. Debón probeert naar een medespeler te passen. Berruet Mitxelena rent richting de bal. Berruet Mitxelena schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Garriga speelt de bal door. Rojas Rodríguez is nu in balbezit. Met opzet legt Tevenet zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Tevenet moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Tevenet schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Coloccini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prendes is nu in balbezit. Prendes geeft een hoge lob. Rojas Rodríguez maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moguer 54%, Goliax 46%.
Moguer - Goliax 0:1